Huidanalyse

Visia

De Visia ziet wat jij (nog) niet ziet

De foto’s die de Visia maakt zijn een goede aanvulling op het consult. De huidanalyse apparatuur maakt zelfs de nu nog onzichtbare schade diep in de huid zichtbaar. Je ziet exact hoe dik je huid is, hoe de structuur van het bindweefsel is en het aantal haarvaatjes. De gezichtsscan meet precies hoeveel onderhuidse pigmentvlekken en rimpels er zijn en ook hoeveel er al zichtbaar zijn aan de buitenkant. De grootte, en het aantal poriën wordt gemeten. Ook vergelijkt de Visia de conditie van jouw huid met die van leeftijdgenoten.

Met de Visia een behandelplan opstellen

Rimpels, grote poriën en vlekken zijn niet het leukste vooruitzicht. Maar met de kennis over jouw huid kun je nu de huidschade bij de basis aanpakken. Samen met plastisch chirurg Farid Kazem stel je een behandelplan op zodat je nog jarenlang van een mooie huid kunt genieten. De Visia kan op vervolgconsulten het resultaat van de behandeling meten.

Onderhuidse huidschade zichtbaar gemaakt

Zon, alcohol, roken, stress en verkeerde huidproducten richten huidschade aan. Alleen zijn de gevolgen niet direct zichtbaar. Pigmentvlekken en rimpels liggen diep in de huid verborgen. Zonschade die in de kinderjaren is ontstaan zie je vaak pas na de dertig. Niet alleen rimpels zijn een teken van huidveroudering. Juist een slappe huid, pigmentvlekken en grote poriën laten de huid er oud en vermoeid uitzien. Gelukkig is daar nog genoeg aan te doen.

Huidschade herstellen

Aan de hand van de foto’s met de Visia gemaakt zie je precies welke behandeling jouw huid nodig heeft. Is er veel (onderhuidse) zonschade gemeten dan kun je verdere schade zelf voorkomen met een goede zonnebrandcrème. Voor pigmentvlekken is een laser als Fraxel een goede optie.
Doordat collageen met de jaren afneemt verliest het bindweefsel haar stevigheid. Vergrote poriën en een slappe huid zijn het resultaat. Clear & Brilliant en Thermage kunnen dit behandelen en voorkomen.

Een mooie huid nu & straks

Je ziet er jonger uit met een mooie huid. Gelukkig kun je daar zelf ook iets aan doen, al spelen goede genen natuurlijk een rol. Het is niet mogelijk alle tekenen van huidveroudering te voorkomen, maar jouw huid kan wel haar jeugdige frisse uitstraling behouden. De Visia gezichtsscan is een belangrijk hulpmiddel om de juiste huidverzorging te kiezen. Wie preventief zijn of haar huid de goede behandeling geeft heeft daar jaren later nog heel veel plezier van.

Vrijblijvend consult

Wil je meer informatie of een persoonlijke afspraak voor een huidanalyse maken? Vul het formulier in en geef uw voorkeursdatum door voor een vrijblijvend en gratis consult. Ons team neemt contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Boek uw gratis consult

Please rotate device...

Please rotate device...