Back

Blog 

Drie problemen die injectables kan verhelpen!

Deel via: Facebook Twitter LinkedIN Link

Injectables zijn geschikt voor rimpels die ontstaan door het veelvuldig samentrekken van spieren. Bijvoorbeeld bij mensen die veel fronsen.

Wist u dat injectables naast het verminderen van rimpels ook andere voordelen hebben?

Hier zijn 3 verrassende zaken die injectables ook kunnen behandelen.

  • Injectables tegen migraine
    Injectables behandelen effectief hoofdpijn die ontstaat door spierspanning. De FDA heeft injectables goedgekeurd als behandeling om chronische migraine aanvallen te voorkomen.
  • Injectables tegen overmatig transpireren
    Injectables blokkeren de zenuwen die zorgen dat zweetklieren zweet produceren. Hierdoor stopt de overmatige transpiratie, ook wel hyperhidrosis genoemd.
  • Injectables tegen tandenknarsen
    Wanneer er injectables in de kaakspier worden gespoten ontspant deze en wordt de overdracht van de zenuwen naar de kaakspier tijdelijk stilgelegd. Hierdoor vermindert het tandenknarsen of verdwijnt het zelfs helemaal.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in onze injectables behandelingen? Heeft u vragen? Maak dan een afspraak om een persoonlijk behandelingsplan op te stellen op basis van uw doelstellingen. Tijdens dit vrijblijvende consult vertelt Dr. Kazem wat u mag verwachten van de behandeling qua resultaten en hij zal uitgebreid de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden.

Boek uw consult

Please rotate device...

Please rotate device...