Back

Blog 

Vijf redenen om hangende oogleden te laten opereren

Deel via: Facebook Twitter LinkedIN Link

Hangende oogleden ontstaan meestal bij mannen en vrouwen boven de veertig jaar. Bij het ouder worden verliest de dunne huid rond de ogen haar elasticiteit. Het bindweefsel wordt slapper waardoor het beschermende vetweefsel rond de ogen verzakt en zichtbaar gaat hangen. Door deze extra spanning op de huid versnelt het verslappen van de oogleden.

Na de operatie:

  • Voelen uw oogleden minder zwaar aan
  • Brengt u weer gemakkelijk uw make-up aan
  • Ziet u er niet langer vermoeid uit
  • Zien uw ogen er weer uit als toen u jonger was
  • Verminderen hoofdpijnklachten

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in onze bovenooglidcorrectie of een andere ooglidcorrectie? Heeft u vragen? Maak dan een afspraak om een persoonlijk behandelingsplan op te stellen op basis van uw doelstellingen. Tijdens dit vrijblijvende consult vertelt Dr. Kazem wat u mag verwachten van de behandeling qua resultaten en hij zal uitgebreid de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden.

Boek uw consult

Please rotate device...

Please rotate device...