Back

Blog 

Waarom ontwikkelen we hangende onderoogleden?

Deel via: Facebook Twitter LinkedIN Link

Hangende onderoogleden, ook wel vetwallen, ontstaan meestal bij mannen en vrouwen boven de veertig jaar. Dat komt omdat bij het ouder worden de dunne huid rond de ogen haar elasticiteit verliest. Daarnaast wordt het bindweefsel slapper, waardoor het beschermende vetweefsel rond onze ogen verzakt en zichtbaar uitpuilt. Dat veroorzaakt extra spanning op de huid en versnelt het verslappen van de oogleden.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in onze onderooglidcorrectie? Heeft u vragen? Maak dan een afspraak om een persoonlijk behandelingsplan op te stellen op basis van uw doelstellingen. Tijdens dit vrijblijvende consult vertelt Dr. Kazem wat u mag verwachten van de behandeling qua resultaten en hij zal uitgebreid de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden.

Boek uw consult

Please rotate device...

Please rotate device...