Back

Blog 

Marijn’s ervaringen met EmSculpt

Deel via: Facebook Twitter LinkedIN Link

Met deze zomerse temperaturen en uw strandvakantie voor de deur, vertelt onze Front Office Manager Marijn u graag over haar ervaringen met EMSCULPT®. Dé behandeling voor het creëren van de perfecte Beach Body!

  • Marijn, waarom koos jij voor een EMSCULPT behandeling?
    Wij krijgen bij de Front Office dagelijks te maken met cliënten die erover nadenken om deze behandeling te plannen. Wat is er dan mooier om hen hierover vanuit eigen ervaring te kunnen informeren.
  • Hoe heb jij de EMSCULPT behandeling ervaren?
    In het begin is de behandeling wel even wennen. Iedere sessie van een half uur staat gelijk aan 20.000 buikspieroefeningen. Dat klinkt heftig, maar ik zou het niet als pijnlijk omschrijven. Ik heb de EMSCULPT op mijn buik gedaan en ik wist de eerste behandeling niet wat ik ervan kon verwachten. Maar Jaime, Cato en Evelien, onze behandelaars, bouwen iedere EMSCULPT sessie rustig op, waardoor je vrij snel went aan het gevoel en daardoor beter kunt ontspannen. Na de behandeling kon ik direct weer de dagelijkse activiteiten oppakken. Er is geen downtime.
  • Hoe lang duurde het voordat je de eerste resultaten zag?
    De eerste resultaten werden bij mij al na zo’n 2 weken zichtbaar. Omdat het een geleidelijk proces is, wordt de eerste controle afspraak met Dr. Kazem altijd na 8 weken gepland. Wij werken met 3D fototechnologie, waarmee voor aanvang van de eerste behandeling en bij de controle afspraak foto’s gemaakt worden. Tijdens de controle afspraak worden de resultaten aan de hand van deze foto’s besproken.

GEÏNTERESSEERD?

Vul het formulier in en maak vandaag nog een afspraak voor uw gratis consult.
Bent u geïnteresseerd in EMSCULPT? Maak dan een afspraak om een persoonlijk behandelplan op te stellen op basis van uw doelstellingen. Tijdens dit vrijblijvende consult hoort u wat u mag verwachten van de behandeling qua resultaten en zullen wij uitgebreid de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden.

Boek uw consult

Please rotate device...

Please rotate device...