Back

Blog 

De 5 meest gestelde vragen over Hydrafacial

Deel via: Facebook Twitter LinkedIN Link

Wij geven uitgebreid antwoord op de 5 meest gestelde vragen over Hydrafacial®:

 • Wat is een Hydrafacial?
  Een HydraFacial is een heerlijk verkwikkende behandeling waarbij de huid een boost krijgt en optimaal gehydrateerd wordt. Geschikt voor alle huidtypes met direct zichtbaar resultaat. En dat zonder operatie en downtime! Uw huid is weer helemaal gezond doordat een HydraFacial behandeling dode huidcellen en onzuiverheden verwijderd en de nieuwe huid verwend met reinigende en hydraterende serums. De behandeling is rustgevend, geeft geen huidirritaties en biedt direct resultaat.
 • Wat doet een Hydrafacial precies voor mijn huid?
  De behandeling pakt fijne lijntjes en rimpels aan, geeft meer elasticiteit en stevigheid aan uw huid, verbetert de structuur en vermindert donkere plekjes of vergrote poriën. HydraFacial is de oplossing voor een gezonde, stralende huid dankzij de super hydraterende en niet-irriterende behandeling.
 • Is Hydrafacial ook voor mij geschikt?
  HydraFacial kan bij iedereen toegepast worden vanwege de vele mogelijkheden en is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige! Ons ervaren Hydrafacial-team gebruikt verschillende soorten serums en past de behandeling aan uw huidtype en behoeften aan.
 • Hoe lang duurt de behandeling; is er sprake van downtime?
  HydraFacial een snelle en efficiënte behandeling. Er is geen downtime dus u mag direct na de behandeling uw dagelijkse activiteiten oppakken. Ook kunt u gewoon make-up gebruiken direct na de behandeling.
 • Hoeveel behandelingen zijn er nodig, wat zijn de resultaten en hoe lang houden deze aan?
  De meeste cliënten hebben een zichtbare verbeterde huidstructuur (verfijnder en egaler) plus een stralende huid na slechts één behandeling. De in de huid aangebrachte antioxidanten zijn drie- tot vier weken werkzaam in de huid. Wij adviseren één behandeling per maand om de gladdere huid te behouden en fijne lijntjes, rimpels, donkere plekjes en een vette/oneffen huid te verbeteren. Op deze manier blijft uw huid stralend en gezond!

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een Hydrafacial behandeling?

Vul het formulier in en geef uw voorkeursdatum door voor een vrijblijvend consult. Ons team neemt contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Boek uw consult

Interieur Plastische Chirurgie Kliniek Kazem Aesthetica
Please rotate device...

Please rotate device...