Back

Blog 

5 punten om over na te denken voordat u aan implantaten begint

Deel via: Facebook Twitter LinkedIN Link

Veel vrouwen kiezen voor een borstvergroting. Elk van hen heeft daarvoor haar eigen reden(en). Het kan helpen om uw uiterlijk te verbeteren of uw zelfvertrouwen een boost te geven. Wanneer u een borstvergroting overweegt zijn er verschillende zaken om rekening mee te houden. Hierbij de 5 belangrijkste op een rijtje:

  • 1. Ga op onderzoek uit: Allereerst is het belangrijk om alles te begrijpen over de operatie. Een borstvergroting heeft diverse voordelen, maar zoals bij elke andere operatie, zijn er ook mogelijke risico’s. Daarom is het belangrijk om zorgvuldig uw arts te kiezen. Zorg ervoor dat uw plastisch chirurg gecertificeerd en zeer ervaren is. Er is veel informatie online te vinden maar het is belangrijk dat u voor uw eerste consult vragen voorbereidt, zodat u alle antwoorden krijgt die u nodig heeft.
  • 2. Sta open voor advies: Zelfs als u precies denkt te weten wat u wilt, kan een plastisch chirurg anders adviseren. Wees daarom bereid om uw plan te wijzigen op basis van de adviezen en expertise van uw chirurg. Er is niets zo belangrijk in de relatie tussen cliënt en chirurg als wederzijds vertrouwen. Want hoewel het lichaam van iedere vrouw natuurlijk uniek is, zijn er verschillende overeenkomstige factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het uitvoeren van een borstvergroting. Dat is waarom u op het advies van uw chirurg moet vertrouwen.
Wat is een Vectra 3D-beeld
  • 3. Wees realistisch: Een borstvergroting maakt uw borsten voller en groter maar verandert de vorm van de borsten niet. Het kan een kleine vorm van asymmetrie of ‘hangende borsten’ aanpakken, maar als u op zoek bent naar een ander model of strakkere borsten, dan is een borstlift misschien een betere optie voor u.
  • 4. Laat 3D-foto’s maken: Vraag om 3D-foto’s waarop u vooraf kunt zien hoe uw borsten eruit zullen zien na de operatie. Dit in beeld brengen van het uiteindelijke resultaat helpt u om een betere beslissing te nemen.
  • 5. Investeer in uzelf: Wanneer u een borstvergroting overweegt, is het belangrijk om goed vooronderzoek te doen en te kiezen voor een gecertificeerd plastisch chirurg. Gedegen vooronderzoek leidt ertoe dat uw operatie wordt uitgevoerd door een professionele en ervaren chirurg die up-to-date is en werkt met de nieuwste onderzoeken en technieken. Het financiele plaatje is ook een belangrijk onderdeel van uw beslissing. Echter, is het van belang dat dit nooit de doorslaggevende factor zou moeten zijn.

Geïnteresseerd?

Boek vandaag nog een vrijblijvend consult.

Boek uw consult

Please rotate device...

Please rotate device...