Back

Blog 

Mix & match: De beste combinaties van esthetische behandelingen

Deel via: Facebook Twitter LinkedIN Link

Plastische chirurgie en niet-operatieve behandelingen zijn in de afgelopen jaren behoorlijk populair geworden. Nieuwe technieken en vaardigheden bieden meer mogelijkheden en creëren zo nieuwe trends! Eén van de nieuwste trends is het combineren van operatieve en niet-operatieve behandelingen. Combineren betekent overigens niet dat alles tegelijkertijd uitgevoerd wordt. Voor iedere behandeling wordt zorgvuldig het juiste moment gekozen. Dit zijn bij Kazem Aesthetica de drie meest gevraagde combi’s:

1. Het volledig op maat te maken SensiSlim-lichaamstransformatieprogramma
Dit programma bestaat uit 4 niet-operatieve behandelingen:

2. De ‘mama make-over’
Deze ‘mama make-over’ combineert twee of meer behandelingen om de totale look van het lichaam te verbeteren. Zowel esthetisch als functioneel. Een veel gekozen combinatie is een borstvergroting, borstlift en CoolSculpting®.

3. Thermage®
Dit is momenteel één van onze populairste combinaties: Thermage® zorgt voor huidverstrakking (een behandeling zonder operatie!) en wordt vaak gecombineerd met een Bovenooglidcorrectie en injectables als botox en/of Revive.

Bent u geïnteresseerd?

Plan dan nu een consult in met Dr. Kazem om te ontdekken welke combinatie voor u het meest geschikt is. Tijdens dit consult zal Dr. Kazem het gebied dat u wilt verbeteren beoordelen aan de hand van vragen over uw gezondheid en de door u gewenste resultaten. Vervolgens wordt er een uniek voor u op maat gemaakt behandelplan ontwikkeld.

Boek uw consult

Please rotate device...

Please rotate device...