Back

Blog 

4 fabels over CoolSculpting®!

Deel via: Facebook Twitter LinkedIN Link

CoolSculpting® is ’s werelds meest populaire behandeling om vet permanent te verwijderen, zónder operatie! Steeds meer mensen ontdekken deze methode en zijn er enthousiast over. Helaas gaan er ook nog altijd allerlei verhalen rond over CoolSculpting die niet juist zijn. Wij verzamelden de vier meest gehoorde misverstanden…

 • Fabel #1 – CoolSculpting® is een geweldige behandeling voor gewichtsverlies!
  CoolSculpting is een non-operatieve behandeling om contouren te verbeteren, waarbij op specifieke plekken vet wordt verwijderd door vetcellen te bevriezen. Het is dus géén programma om af te vallen. Na een behandeling met CoolSculpting is het belangrijk om een gezonde en evenwichtige levensstijl aan te houden. Zo blijft u fit en zullen de resultaten van CoolSculpting langer aanhouden.
 • Fabel #2 – CoolSculpting® kan alleen worden gebruikt om buikvet te behandelen.
  CoolSculpting is FDA goedgekeurd en is toe te passen op verschillende zones van uw lichaam, waarvan de buik er één is. Het is verder de perfecte behandeling om af te komen van overtollig vet in de volgende zones: onderkin, bovenarmen, bh-vet, flanken, ‘banana rolls’, dijen, binnenkant dijen en knieën.
Het resultaat van vet bevriezen bij Kazem Aesthetica
 • Fabel #3 – CoolSculpting® is pijnlijk.
  Wanneer het koelen begint, ervaart u de eerste paar minuten een intense kou. Dit gevoel verdwijnt binnen vijf à tien minuten als het gebied verdoofd raakt. Vervolgens kunt u een tintelend gevoel krijgen wanneer het gebied ongeveer twee minuten wordt gemasseerd. Daarna is de behandeling al klaar!
 • Fabel #4 – CoolSculpting® is alleen voor vrouwen.
  Heeft u hardnekkig vet op ongewenste plaatsen? Dan is CoolSculpting voor u een succesvolle behandeling met bewezen resultaten. Ongeacht of u man of vrouw bent.

Wilt u meer weten over CoolSculpting? Lees alles over deze populaire behandeling.

Please rotate device...

Please rotate device...