Back

Blog 

KAZEM’S Evelien is de eerste Hydrafacial Master in Nederland!

Deel via: Facebook Twitter LinkedIN Link

KAZEM’S Evelien Kooyman is de eerste Hydrafacial Master in Nederland!
…en daar wordt u mooier van!

Bij KAZEM investeren we continu in onze mensen zodat wij u op het gebied van eerlijke schoonheid het allerbeste kunnen bieden. Daarom zijn we zo trots op Evelien Kooyman nu zij in Londen als eerste in Nederland het Hydrafacial Connect Certified Master heeft behaald! En hiermee behoort zij tot de absolute Europese top in de wereldberoemde Hydrafacial behandeling. Dit wil Evelien graag met u vieren. Dus als u snel boekt voor een behandelingsplan ontvangt u van haar tot eind april een Hydrafacial behandeling cadeau! Bel nu 0172 509 075 en uw afspraak met Evelien staat!

Please rotate device...

Please rotate device...