Back

Blog 

Evelien vertelt: de Hydrafacial MASTER meeting

Deel via: Facebook Twitter LinkedIN Link

Vorige maand heeft Evelien, als eerste en enige officiële Hydrafacial MASTER in Nederland, de internationale Hydrafacial CONNECT Master Meeting bijgewoond in Londen. Het belangrijkste doel van de bijeenkomst was: het vieren van de CONNECT onderwijsprogramma-certficatie; een uitgebreide opleiding voor Esthetische Professionals in de HydraFacial gemeenschap. De cursus is ontwikkeld om de vaardigheden van Hydrafacial-experts verder te versterken en te ontwikkelen, zodat zij ervoor kunnen zorgen dat de clienten ten volle kunnen profiteren van de Hydrafacial-behandeling.

“De bijeenkomst was erg interessant en leerzaam, ik vond het leuk om in contact te komen met andere experts  zodat we van elkaars ervaringen konden leren” zei Evelien, “Ik was ook trots dat ik de beste Social Media post had gewonnen op de tweede dag van de bijeenkomst”.

Bij Kazem Aesthetica verwennen we onze klanten graag met de unieke Hydrafacial behandeling.
Naast het feit dat het een uitstekende gezichtsbehandeling is, biedt Hydrafacial verbeterde resultaten als het gecombineerd wordt met intensievere laser- en radiofrequentiebehandelingen door:

  • het verbeteren van de penetratie van laser- en radiofrequentiebehandelingen door de oppervlakkige dode huidcellen te exfoliëren.
  • het opschonen van verstopte poriën vóór bijvoorbeeld de laser behandeling,
  • het onder controle houden van acne,
  • en het maximaliseren van de uitstraling van de huid door het stimuleren van hydratatie en anti-oxidant niveaus in de huid.

Wilt u meer weten over de Hydrafacial behandeling? Bezoek: kazem.nl/behandelingen/hydrafacial/

Please rotate device...

Please rotate device...