Back

Blog 

De perfecte combinatie van Coolsculpting en Emsculpt

Deel via: Facebook Twitter LinkedIN Link

De CoolSculpting en Emsculpt behandelingen worden door veel cliënten van Kazem Aesthetica gecombineerd. Door deze twee behandelingen te combineren, kunnen we in veel gevallen het gewenste resultaat behalen bij onze cliënten. . Zo is Roos erg tevreden met het resultaat van haar behandelingen!

Laat vet verdwijnen met Coolsculpting

Roos kwam bij onze clinic binnen omdat ze erg ontevreden was over het vet op haar benen. Vet op de benen is vaak hardnekkig, door alleen te sporten en te diëten boekt u vaak geen snel zichtbare resultaten. Na een consult met dr. Kazem begon Roos met een CoolSculpting behandeling van 8 cycles.

Een CoolSculpting behandeling bij Kazem Aesthetica zorgt ervoor dat vetcellen verdwijnen zonder chirurgische ingreep. Wij bieden u een comfortabele ervaring en de beste behandeling om vet permanent te laten verdwijnen. Met CoolSculpting bevriezen we vetcellen, waarna het lichaam ze volledig afbreekt. Bij ons is een CoolSculpting behandeling ook geheel pijnloos!

Strakkere en sterkere spieren met EMSCULPT Neo

Nadat Roos haar behandeling had voltooid, was ze zeer enthousiast over het resultaat. Het hardnekkige vet op haar benen was eindelijk verdwenen! Drie maanden later kwam ze weer bij onze kliniek terecht. Ze wilde graag nog betere resultaten behalen. Nu het vet op haar benen verdwenen was, wilde ze graag ook strakkere en sterkere benen. Dr. Kazem raadde haar onze EMSCULPT Neo behandeling aan tijdens een consult. In 4 cycles behandelden we Roos om haar strakkere benen te geven.

De EMSCULPT Neo behandelingen van Kazem Aesthetica helpen u om sterkere spieren op te bouwen. Door spieren met elektromagnetische energie te behandelen, stimuleren we de spieropbouw in het lichaam. Dit geeft u een resultaat alsof u 20.000 squats of buikspieroefeningen heeft gedaan. En dat in 35 minuten! Roos werd helemaal enthousiast over dit feit en raakte erg gemotiveerd om haar work-outs vol te houden.

Het resultaat van CoolSculpting en EMSCULPT: de perfecte combinatie

Al na haar eerste EMSCULPT Neo behandeling voelde Roos zich sterker. Dit merkte ze vooral in haar work-outs. Na een maand en 4 cycles van EMSCULPT Neo, zijn de resultaten van Roos drastisch verbetert. Ze geniet nu van haar vetvrije en sterke benen.

Veel cliënten die er graag strak uit willen zien en snel sterk willen worden, combineren CoolSculpting en EMSCULPT bij Kazem Aesthetica. Het zijn veilige behandelingen die u snel een langdurig mooi resultaat. Veel van onze cliënten zijn enorm tevreden met het resultaat van deze behandelingen.

Wilt u weten of Coolsculpting en EMSCULPT bij Kazem Aesthetica iets voor u is? Boek dan een consult!

Boek uw consult

Please rotate device...

Please rotate device...