Back

Blog 

Hoe kiest u de juiste behandelaar?

Deel via: Facebook Twitter LinkedIN Link

Wanneer u graag injectables wilt laten zetten, is het belangrijk om een geschikte behandelaar uit te zoeken. Het zetten van injecties is namelijk een medische ingreep. Veel artsen hebben de bevoegdheid om injecties te zetten, maar niet iedere geregistreerde arts is hier ook bekwaam in. Lees hieronder waar u op moet letten tijdens uw consult.

Controleer de registratie en bevoegdheid van uw behandelaar
Voordat u langsgaat bij een kliniek voor een consult, is het verstandig om de registratie van de kliniek na te kijken. Alleen een geregistreerd arts mag injecties zetten. Bovendien kunt u vooraf recensies van voorgaande cliënten lezen. Zo krijgt u al een beeld van de reputatie van de kliniek en het team dat uw behandeling waarschijnlijk gaat uitvoeren. Terwijl u de ervaringen van anderen leest op internet, kunt u het beste letten of de kliniek en het personeel aan de volgende belangrijke punten voldoen.

Hoe ervaart u uw consult?
Tijdens uw consultatie en wanneer u leest over de ervaring van anderen, is het belangrijk dat u de volgende indrukken krijgt. Een consult moet grondig zijn, zelfs als het een consult betreft. Het is een moment om het team dat uw behandeling gaat uitvoeren te leren kennen. U kunt uzelf het beste afvragen: krijg ik volledig antwoord op mijn vragen over de behandeling en de verwachte resultaten? Een bekwame behandelaar zal al uw vragen kunnen beantwoorden. Loopt u met een goed gevoel de kliniek uit na het consult? Dan bent u hier waarschijnlijk in goede handen.

Informeer naar de ervaring van uw behandelaar
Onderzoek of de kliniek waar u heen gaat ervaring heeft in de cosmetische industrie en of uw behandelaar echt in een kliniek werkt. Deze twee aspecten lijkt vanzelfsprekend, maar zijn wel van essentieel belang. De ervaring van het team en de kliniek waardoor u behandeld zal worden, is een van de beste indicaties voor de bekwaamheid van uw behandelaar. Een ervaren behandelaar kan u een veilig gevoel geven en biedt u de minste kans op bijwerkingen. De kans op bijwerkingen vermindert ook wanneer u naar een professionele kliniek gaat. Een behandeling met injectables is een medische ingreep en moet in een verantwoorde omgeving uitgevoerd worden.

Hoe is het contact met de kliniek?
Het laatste aspect waar u op moet letten is de bereikbaarheid van de kliniek. Krijgt u de kliniek te pakken als u belt of mailt? Als u bijwerkingen krijgt van de behandeling, is het belangrijk dat de kliniek bereikbaar is voor de gepaste nazorg.

U vindt alle kwaliteiten van een bekwame behandelaar terug bij Kazem Aesthetica. Overweegt u een behandeling met injectables? Boek dan nu uw gratis consult!

Please rotate device...

Please rotate device...