Back

Blog 

Nina’s ervaring met EMSCULPT Neo

Deel via: Facebook Twitter LinkedIN Link

Je eet gezond en sport elke week. Maar die buik blijft een dingetje. Herkenbaar? Nina is minstens drie keer per week in de sportschool te vinden. Niet omdat ze het zo leuk vindt, maar omdat ze graag alles eet waarin ze zin heeft. Een strakke, gespierde buik; daar doet ze het voor. Toch heeft ze het gevoel dat al die buikspieroefeningen weinig resultaat opleveren.

Een jaar geleden besloot Nina om de EMSCULPT te proberen met goed resultaat. Nina twijfelde daarom geen moment om dit keer de EMSCULPT Neo uit te proberen. En maar goed ook.

Ze was ontzettend blij met het mooie resultaat. De eerste behandeling was even wennen, maar de keer daarop verliep al een stuk soepeler. “Een bewuste ademhaling hielp me enorm.” Na de derde behandeling merkte Nina al resultaat. Haar buikspieren werden beter zichtbaar. “Ook voelde ik het tijdens de workouts in de sportschool. Ik kon de oefeningen ineens veel langer volhouden en mijn core voelde een stuk sterker dan daarvoor. Inmiddels zit de behandeling erop. Ik voel me trots en gelukkig als ik in de spiegel naar mijn buik kijk. Nu alleen nog een nieuwe bikini en dan ben ik helemaal klaar voor de zomervakantie.”

Please rotate device...

Please rotate device...