Back

 

Het antwoord op de 5 meestgestelde vragen over EMSCULPT Neo

Deel via: Facebook Twitter LinkedIN Link

Een wasbordje en gespierde billen, wie wil dat nou niet? Steeds meer mensen kiezen daarom voor EMSCULPT Neo. Wij krijgen dan ook geregeld vragen over deze behandeling. Hier vindt u de antwoorden op de 5 meestgestelde vragen. Heeft u nog een aanvullende vraag of wilt u meer weten? Maak dan direct een afspraak voor een gratis consult.

1. Is de behandeling pijnlijk of oncomfortabel?

Een behandeling zal natuurlijk door iedereen anders worden ervaren, maar door de meeste mensen wordt een behandeling met EMSCULPT Neo als pijnloos en zeker niet onprettig ervaren. Wat u wel zult ervaren gedurende de behandeling is dat uw spieren samentrekken; een gevoel wat naarmate de behandeling vordert zal toenemen in intensiteit. Door het unieke programma van de EMSCULPT Neo zult u echter geen spierpijn ervaren van deze ‘zware’ workout.

2. Wanneer worden de eerste resultaten zichtbaar?

De meeste mensen geven aan binnen drie maanden na de behandeling het grootste verschil te zien. De mate waarin spiermassa wordt opgebouwd verschilt natuurlijk sterk per persoon. Maar dat geldt voor alle workouts.

3. Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dat hangt sterk af van uw lichaamsbouw. Om het beste resultaat te bereiken sturen we meestal aan op zo’n vier tot acht sessies. Steeds met vijf tot tien rustdagen ertussen.

4. Ik wil afvallen; helpt EMSCULPT Neo mij daarbij?

Na de behandeling zult u meer spiermassa hebben en minder vet. Wat dat met uw gewicht doet verschilt. EMSCULPT Neo is geen behandeling die in de eerste instantie bedoelt is om kilo’s te verliezen, maar om de spieren te tonen.

5. Ik heb een laag BMI; is EMSCULPT Neo geschikt voor mij?

Jazeker. Ook met een laag BMI kunt u de voordelen van EMSCULPT Neo ervaren. Klinische studies tonen aan dat de spiermassa gemiddeld met 25% toeneemt.

Heeft u meer vragen over EMSCULPT Neo of wilt u gewoon eens tijdens een gesprek de mogelijkheden bespreken? Maak dan een afspraak voor een consult.

Boek uw consult

Please rotate device...

Please rotate device...