Body Transformatie - SensiSlim®

De beste versie van uzelf!

Ontdek ons op maat gemaakte SensiSlim® programma.
De persoonlijke weg naar een slank, strak en fit lichaam.

  • Geen operatie
  • Geen narcose
  • Geen hersteltijd
  • Geen endoscopie
  • Duur effect : Permanent
arrow down
02

Verwijder vet

Na de Allurion behandeling kunt u hardnekkig vet aanpakken met CoolSculpting Elite: het bevriezen en verwijderen van vet op onder meer buik, armen, rug en taille in slechts één behandeling. De dubbele applicatoren laten in minder tijd meer vet verdwijnen. Met één sessie al een vermindering van 20-25% aan vet! Na 1 à 3 maanden merkt u al resultaat.

Boek uw consult

03

Verbeter spiermassa:

Bouw spieren op, verbrand vet en geef uw lichaam een mooie contour met EMSCULPT. Deze elektromagnetische therapie is FDA goedgekeurd voor de behandeling van uw buik, billen, armen, kuiten en dijen. Eén sessie veroorzaakt duizenden krachtige spiercontracties wat gelijk staat aan 20.000 squats of sit-ups in 30 minuten! Het resultaat merkt u direct na de behandeling.

Boek uw consult

04

Verstevig de huid:

Tot slot krijgt uw huid een boost met NuEra Tight, onze nieuwste behandeling met radiofrequente energie. Dit helpt de huid strakker en gladder te maken, de lichaamscontouren te verbeteren en cellulitis te verminderen. NuEra Tight is de perfecte afsluiting van uw SensiSlim-traject. Het geeft u een stevigere, gladdere en strakkere huid om uw transformatie op perfecte wijze af te ronden.

Boek uw consult

Ontdek vergelijkbare behandelingen

Please rotate device...

Please rotate device...