Borstcorrectie

Wees weer trots op uw borsten.

Misschien bent u altijd al onzeker geweest over uw kleine borsten, of ervaart u juist klachten door te grote borsten. Ook kan het zijn dat de grootte van uw borsten naar wens is, maar dat u niet tevreden bent over de vorm of de wijze waarop ze hangen. Gelukkig is er in de meeste gevallen wat aan te doen met behulp van een borstcorrectie.

arrow down

Borstverkleining

Hoewel veel vrouwen graag relatief grote borsten wensen, is er ook een groep die hun borsten simpelweg té groot vindt. Sommige vrouwen hebben het gevoel dat hun grote boezem te veel aandacht vraagt. Andere ondervinden vooral lichamelijke klachten, zoals pijn in de schouders, rug of nek. Ook kan het zijn dat u spijt heeft van een eerdere vergroting, en u uw implantaten wil verwijderen. In al deze gevallen is een borstverkleining een waardevolle behandeling. Door de maat van uw borsten te verkleinen kunnen uw klachten verdwijnen en zijn de vormen van uw lichaam weer in verhouding.

Borsten die verkleind zijn
Borsten met een mooie natuurlijke vorm

Borstlift

Sommige vrouwen ervaren last van hangende borsten. Dit kan zijn ontstaan door een zwangerschap, doordat u bent afgevallen of puur door ouderdom. Misschien ervaart u pijnklachten of vindt u uw slappe borsten simpelweg niet mooi. Gelukkig kan een hangende borst gecorrigeerd worden door middel van een borstlift. Tijdens deze behandeling herstellen we de natuurlijke borstvorm voor een jonge look. Deze borstcorrectie resulteert in mooie, stevige borsten met tepels die weer naar voren staan.

Veelgestelde vragen over borstcorrecties

Wat zijn de risico's van een borstvergroting?

Een borstvergroting is een veilige ingreep en complicaties komen zeer weinig voor. Maar net als bij iedere andere chirurgische operatie zijn er risico’s aan verbonden. Soms geneest een litteken minder goed dan verwacht of ontstaat er overmatige kapselvorming of kapselcontractie rond het implantaat. Dr. Kazem bespreekt de mogelijke risico’s uitgebreid tijdens het consult.

Wat zijn de risico's van een borstverkleinende operatie?

Een borstverkleining is een veilige ingreep en complicaties komen zeer weinig voor. Maar net als bij iedere andere chirurgische operatie zijn er risico’s aan verbonden. Soms geneest een litteken minder goed dan verwacht of ontstaat er overmatige kapselvorming of kapselcontractie rond het implantaat. Dr. Kazem bespreekt de mogelijke risico’s uitgebreid tijdens het consult.

Zijn de resultaten van een borstlift blijvend?

De meeste vrouwen zijn heel tevreden met het resultaat van een borstlift. Het resultaat is langdurig maar helaas niet altijd blijvend. Na de borstlift kunnen de borsten opnieuw verslappen door een zwangerschap, het natuurlijke verouderingsproces van de huid, gewichtstoename en gewichtsverlies. Om lang plezier te hebben van het resultaat van een borstlift is het belangrijk de huid goed te verzorgen en gewichtsschommelingen te voorkomen. Wie graag wat gewicht wil verliezen kan dat daarom beter doen vóór de borstlift.

Mogelijke behandelingen voor uw borsten

Please rotate device...

Please rotate device...