Zoeken Menu

Clear + Brilliant

Deel dit via:

Egale teint & kleinere poriën

Clear + Brilliant is de zachte laser die de eerste tekenen van huidveroudering voorkomt en behandelt. Clear + Brilliant is een fractionele laser die de structuur van de huid van binnenuit vernieuwt zonder pijn of lange herstelperiode. De huid wordt minder vlekkerig en poriën worden minder zichtbaar waardoor de huid er egaal uitziet en straalt als een jonge gezonde huid. Clear + Brilliant is het jongere zusje van de bekende Fraxel laser.

Voor wie

Clear + Brilliant is er voor iedereen vanaf 25 jaar die niet wil afwachten totdat de zichtbare tekenen van huidveroudering een feit zijn, maar voor wie een ingrijpende behandeling nog niet nodig is. Hoe eerder je begint met  een goede gezichtsverzorging hoe langer je zal genieten van een mooie gezonde huid. Daarnaast is de Clear + Brilliant behandeling is ook zeer geschikt om na een ingrijpender huidbehandeling nog langer te genieten van het resultaat .

Bijzonder aan de Clear + Brilliant

Eindelijk is er een laserbehandeling geschikt voor iedereen vanaf 25 jaar. Dat is de leeftijd waarop het lichaam minder collageen gaat aanmaken en het verouderingsproces begint. Een meer ingrijpende laserbehandeling als Fraxel of een chirurgische ingreep is dan echter nog niet nodig. De Clear + Brilliant voorziet in de behoefte van cliënten die hun huid goed verzorgen en preventief de tekenen van huidveroudering willen tegen gaan.

Geen pijn, geen herstelperiode

Uniek is dat de Clear + Brilliant geen lange herstelperiode kent. Goed nieuws voor wie geen tijd heeft om van een zwaardere ingreep te herstellen.” Eventuele roodheid is al na een dag verdwenen. Je hoeft ook niet angstvallig de zon te vermijden, een sunblock is voldoende.

Hoe werkt Clear + Brilliant

Het bijzondere van deze  fractionele laser is dat het miljoenen microscopisch kleine gedeeltes (fracties) van de huid behandelt.  Alleen de beschadigde gedeeltes van de huid worden behandeld. Omdat de  gezonde huid niet wordt gelaserd is de behandeling zelf minder pijnlijk en herstelt de huid zich snel.  De  beschadigde huid wordt vervangen door gezonde en nieuwe huidcellen.

Resultaat

De structuur van de huid verbetert, poriën worden minder zichtbaar en dat ziet je in de spiegel. De teint is egaler en de huid ziet er weer fris en jong  uit en krijgt een natuurlijke glans. Het resultaat is al goed zichtbaar na de 3e  behandeling.  Of er meer behandelingen nodig zijn hangt af van de conditie van de huid en jouw wensen. Dit wordt op het consult besproken.

Een veilige behandeling

De behandeling heeft FDA approval, wat wil zeggen dat onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek het bewijs heeft geleverd dat de Clear + Brilliant behandeling veilig en effectief is. Dat is belangrijk want u wilt resultaat zien èn erop kunnen vertrouwen dat een behandeling veilig is.

Het jonge zusje van Fraxel

De Clear + Brilliant is een fractionele laser net als Fraxel  maar dan zachter en zonder downtime. Fraxel is een meer ingrijpender behandeling die de dieper gelegen huidbeschadigingen aanpakt ontstaan door de zon, of bijvoorbeeld acne. Plastisch chirurg Farid Kazem is de enige arts in Nederland die met de Clear + Brilliant werkt.

Voor VROUW testte journaliste Sabine Leenhouts de laserbehandeling Clear+Brilliant.

Clear+Brilliant laser zichtbare poriën verkleinen vlekken verdwijnen. Snelle laserbehandeling voor een egale teint zonder vlekken. Geen pijn, geen herstelperiode na een dag hersteld. Exclusief bij Kazem Aesthetica. Sabine Leenhouts test laserbehandeling uit bij dokter Kazem plastisch chirurg
Bekijk het filmpje voor, tijdens èn na de Clear+Brilliant behandeling.

Neem contact op met Kazem Aesthetica

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.