Zoeken Menu

CoolSculpting

Deel dit via:

De unieke methode om vetcellen te verwijderen door koeling. CoolSculpting by Zeltiq is snel, vrijwel pijnloos, zonder operatie, verdoving of lange herstel periode. Na 2-4 maanden ziet u al een omvangverlies van 1-2 cm en dat scheelt een hele kledingmaat!

Bevries en verlies ongewenste vetrolletjes

Bent u op zoek naar een behandeling om vet op specifieke plaatsen aan te pakken? Maar dan zonder een pijnlijke ingreep onder verdoving? Wilt u direct na de behandeling uw dagelijkse bezigheden oppakken? Dan is CoolSculpting by Zeltiq het verwijderen van vetcellen door selectieve koeling zeker iets voor u. Heeft u een vraag? Dokter Kazem beantwoordt hier de meestgestelde vragen.

Wat is CoolSculpting by Zeltiq

Een unieke behandeling om overtollig vet te verwijderen. CoolSculpting maakt gebruik van de revolutionaire techniek Cryolipolyse die vetcellen definitief verwijderd door precies gecontroleerde koeling. De behandeling  is snel en vrijwel pijnloos zonder  injecties, operatie, verdoving of lange herstelperiode. Het is een zachte behandeling die het weefsel rond de vetcellen niet beschadigd. De nieuwe techniek Cryolipolyse laat vetrolletjes verdwijnen op specifieke plaatsen als bijvoorbeeld de buik, de benen en de taille.

Tijdens de CoolSculpting behandeling

Een speciale applicator klemt de vetrol tussen 2 koelplaten die de huid tot 4 ˚C koelen. In het begin voelt u even een intense koude. De behandeling duurt 1 tot 2 uur. Terwijl de vetcellen worden gekoeld  kunt u rustig een boek lezen of werken op de laptop. Bekijk de filmpjes die de Consumentenbond maakte, dan ziet u precies hoe de behandeling werkt en het resultaat na 2 maanden.

Resultaat CoolSculpting

Na de behandeling begint  het natuurlijke proces van afsterven van vetcellen (apoptosis). De vetcellen worden geleidelijk door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd. Via de lever en de nieren, net zoals dat gebeurt met vet uit onze voeding. Het beste resultaat ziet u ongeveer na 2 maanden. Cliënten meten een  omvangverlies van 1 tot 2 centimeter al na één behandeling. Dat scheelt snel een hele kledingmaat. Voordeel is dat de vetcellen geleidelijk het lichaam verlaten en de huid zich kan aanpassen aan de slankere contouren zonder te verslappen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Voor het mooiste resultaat wordt meestal gekozen voor 4 behandelingen. Maar dat hangt natuurlijk helemaal af van uw persoonlijke wensen en het volume van de vetrol. 2 maanden na de CoolSculpting behandeling bekijkt u samen met plastisch chirurg Farid Kazem op consult het resultaat en beslist u of u nog meer vetzones wilt verwijderen. CoolSculpting is niet bedoeld om veel gewicht ineens te verliezen of om overgewicht  te behandelen.

Treatment to Transformation Consult

Plastisch chirurg Farid Kazem stelt samen met u een behandelplan op om optimaal resultaat uit een CoolSculpting behandeling te halen. Perfect wanneer er sprake is van meerdere vetrolletjes op verschillende plaatsen. Meerdere behandelingen in een korte tijd geven een sneller en mooi resultaat. Een CoolSculpting consult is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Maak een afspraak via de website,  per telefoon 0172 509075, of per e-mail info@kazem.nl

FDA goedkeuring:  CoolSculpting veilig en met resultaat

Het belangrijkste van een behandeling is dat deze veilig is en resultaat heeft. De Cryolipolyse methode uitgevoerd met het CoolSculpting apparaat heeft een FDA (de Amerikaanse Food & Drug Administration) approval.  Dat wil zeggen dat onafhankelijk klinisch onderzoek aantoont dat een behandeling doet wat deze belooft. Goedkeuring door de FDA is een waarborg dat een behandeling werkt en resultaat oplevert en veilig is: de definitieve verwijdering van vetcellen zonder operatie, zonder injecties, zonder verdoving en zonder lange herstelperiode. Gemiddeld verdwijnt 20% van de vetcellen al na één Cryolipolyse behandeling. CoolSculpting by Zeltiq is de enige behandeling die FDA approval heeft gekregen voor Cryolipolyse.

Kijk uit voor imitatie behandelingen

Alleen de Cryolipolyse behandeling uitgevoerd met een CoolSculpting apparaat heeft FDA approval. Een Cryolipolyse behandeling uitgevoerd met enig ander apparaat heeft geen FDA approval. Kiest u voor zo’n imitatiebehandeling dan is de kans groot dat u geen vet verliest en is de veiligheid van de behandeling niet gewaarborgd. Pas op voor namaak, plastisch chirurg Farid Kazem legt uit hoe.

Cryolipolyse een wetenschappelijke methode

Dermatologen van de befaamde Harvard Medical School ontdekten dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere weefsels. Ze ontwikkelden de speciale techniek om vetcellen te verwijderen zonder het omringende weefsel en de huid te beschadigen. Deze revolutionaire techniek gaven ze de naam Cryolipolyse. De dermatologen ontwikkelden samen met  Zeltiq Aesthetics Inc. een apparaat dat vetcellen koelt en laat verdwijnen.

Meer informatie over CoolSculpting

Op onze coolsculpting.kazem.nl site is veel informatie te vinden over de behandeling, veel gestelde vragen & antwoorden en kosten. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de real reviews en het filmpje van de Consumentenbond.

Plastisch chirurg Farid Kazem is de eerste en enige plastisch chirurg in Nederland die deze behandeling sinds november 2009 aanbiedt.

Is het mogelijk om deze behandeling in termijnen te betalen?

U kunt een aanvraag voor gespreide betaling doen bij Finally Finance. Dit is een financieringsbedrijf waarmee Kazem Aesthetica samenwerkt.

Klik hier voor meer informatie.

Neem contact op met Kazem Aesthetica

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.