Zoeken Menu

Fraxel laserbehandeling

Deel dit via:

Rimpels, vlekken en littekens verdwijnen met Fraxel

Een frisse gezonde en jonge huid is het mooiste sierraad dat u heeft. Een goede gezichtsverzorging is dan ook heel belangrijk. Helaas met het ouder worden en door zonbeschadiging verschijnen er steeds meer lijntjes, rimpels en pigmentvlekken. En dan zijn er ook ernstige huidbeschadigingen als een zwangerschapsmasker of acnelittekens. De nieuwe Fraxel laser herstelt al deze beschadigingen van de huid. De Fraxel behandeling is snel en niet pijnlijk en zonder lange herstelperiode.

Wat doet Fraxel

De Fraxel laat diepe rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekken en andere huidbeschadigingen snel en effectief verdwijnen. De fractionele laser vervangt de  beschadigde huidcellen door nieuwe gezonde huidcellen. Door veroudering van de huid en de blootstelling aan zonlicht breekt de huid elastine en collageen sneller af dan zij kan aanmaken. De Fraxel laser stimuleert het herstel en de aanmaak van nieuw collageen en elastine. De huid vernieuwt en verbetert zich van binnenuit.

Hoe werkt Fraxel

Fraxel is een fractionele laser. Het bijzondere van deze laser is dat het alleen kleine gedeeltes (fracties) van de beschadigde huid behandelt. De laser maakt nauwkeurig microscopisch kleine gaatjes diep in de huid zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. Het gezonde omringende weefsel blijft ongedeerd en dat zorgt voor een snel herstel van de gehele huid. Het herstel is niet pijnlijk, maar u bent wel enkele dagen minder toonbaar. De huid ziet er eerst rood uit als na zonnebrand en zal daarna verkleuren en vervellen. Maar dan komt uw nieuwe frisse huid tevoorschijn.

Resultaat

De huid herstelt zich van binnenuit en de aanmaak van gezonde en nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd. De structuur van de gehele huid verbeterd met als resultaat: een strakkere, jongere en frissere huid. Rimpels en pigmentvlekken vervagen en huidbeschadigingen worden minder zichtbaar. Op het consult wordt gekeken wat u kunt verwachten van een behandeling. Het resultaat en het blijvend effect van de Fraxel behandeling zijn afhankelijk van het soort beschadiging en de conditie van uw huid.

Uniek aan Fraxel re: store® Dual system

De Fraxel laser maakt gebruik van 2 verschillende golflengtes en is geschikt voor diepe en oppervlakkige huidbeschadigingen. Nu kunnen in een keer bijvoorbeeld diepe rimpels en ouderdomsvlekken tegelijkertijd worden behandeld. Een grote verbetering is het geïntegreerde koelsysteem. In combinatie met een verdovende gel is de behandeling goed te verdragen.
De 2 golflengtes en het geavanceerde koelsysteem maken de behandeling geschikt voor het hele lichaam. Fraxel kan ook de tere huid van de handen en het decolleté behandelen.

Thermage en Fraxel een ijzersterk duo

Waar Thermage de huid lift en op een diep niveau verstrakt laat Fraxel fijne lijntjes en diepe rimpels zoals kraaienpootjes vervagen en pigmentvlekken verdwijnen. Gecombineerd versterken deze behandelingen elkaar en dat geeft een optimaal resultaat. Thermage en Fraxel zijn ideaal voor iedereen die een snelle en doeltreffende behandeling wenst tegen huidveroudering zonder lange herstelperiode.

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Afhankelijk van het soort beschadiging en de conditie van uw huid zijn 2 tot 3 behandelingen meestal voldoende. Kazem Aesthetica biedt u de mogelijkheid om aparte behandelingen af te spreken, maar een combinatie met Thermage, of een abonnement voor meerdere behandelingen is ook mogelijk.

Verschil met andere lasers

Laserbehandelingen bestaan natuurlijk al langer maar Fraxel re: store® Dual system werkt op een hele bijzondere manier. Alleen de specifieke beschadigde huidzones worden gelaserd en het omliggende gezonde weefsel blijft in tact. Andere lasermethoden beschadigen meestal de gehele huid en dat is niet alleen pijnlijk het herstel duurt ook een stuk langer.

Benieuwd hoe u eruit ziet na een laserbehandeling?

Uiteindelijk telt het resultaat. Daarom gebruikt Kazem Aesthetica de Vectra 3D zodat u vooraf ziet hoe uw huid verbetert na een laserbehandeling. De Vectra® 3D animatie maakt digitale foto’s, zo krijgt u een preview van het resultaat op uw eigen gezicht. Dat is realistisch en eerlijker dan (bewerkte) voor-en na foto’s van onbekende personen.

Meer informatie

Amerika loopt voorop als het gaat om esthetische behandelingen. Fraxel is daar al een aantal jaar een succes. Kazem Aesthetica is de eerste en enige kliniek in Nederland die de nieuwe Fraxel dual re:store behandeling uitvoert. Er is nog veel meer te vertellen over deze nieuwe behandeling en misschien heeft u vragen? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op per e-mail info@kazem.nl of per telefoon op 0172 50 90 75 of klik hier om ons contactformulier in te vullen.

Neem contact op met Kazem Aesthetica

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.