Borstlift - GalaFLEX®

De beste versie van uzelf!

Als u ontevreden bent over de vorm en stevigheid van uw borsten, kan een borstlift met GalaFLEX voor u de ideale oplossing zijn.
GalaFLEX is een innovatief materiaal dat extra ondersteuning biedt en zorgt voor langdurige, mooie resultaten. De persoonlijke weg naar een slank, strak en fit lichaam.

  • Verdoving : Algehele narcose
  • Duur operatie : 4 uur
  • Herstel : 5 dagen
  • Volledig herstel : 3 maanden
arrow down

Bekijk de resultaten vooraf in 3D

De keuze voor grootte en vorm van uw borsten is heel persoonlijk. Ook al weet u precies wat u te klein, te groot, mooi of juist onnatuurlijk vindt; het eindresultaat is moeilijk voor te stellen. Bij Kazem Aesthetica kunt u vooraf een driedimensionaal beeld van uw lichaam zien met de Vectra XT 3D bodyscan. Zo bekijkt u al hoe uw borsten er straks uit komen te zien. Dat maakt de juiste keuze makkelijker dan met voor- en na-foto’s van andere vrouwen of een beha gevuld met GalaFLEX.

GalaFLEX resultaat

Na de operatie is het resultaat direct zichtbaar. De slappe en hangende borsten hebben een volle stevige vorm gekregen en de tepels wijzen weer naar voren. Afhankelijk van de zwaarte van de ingreep zal het enige tijd duren voordat de borsten hun definitieve vorm krijgen. Er zijn blijvende littekens maar deze worden minder zichtbaar na verloop van tijd en door onze littekencrème te gebruiken.

Boek uw consult

"*" indicates required fields

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Voorkeurs datum
Ik ben geïnteresseerd in
 
Please rotate device...

Please rotate device...