Zoeken Menu

Thermage

Deel dit via:

Strakkere huid met Thermage

Thermage is de beste manier om de uitgezakte huid te liften, als u liever geen chirurgische ingreep of injecties wilt. De huid wordt strakker en ziet er jonger uit. Rimpels vervagen zonder pijn of lange herstelperiode. Thermage is geschikt voor de huid van het gezicht en het hele lichaam.

Herstelt en vernieuwt collageen

Collageen zorgt voor een jonge stevige en strakke huid. Bij het ouder worden breekt de huid collageen sneller af dan ze kan aanmaken. Zonlicht, stress, roken en verkeerde leefgewoontes versnellen dat proces. Thermage verbetert de kwaliteit van de huid door het collageen dat in de huid aanwezig is te verwarmen met radiofrequente energie, zonder de huid te beschadigen. De behandeling is geschikt voor ieder huidtype. De beste resultaten worden behaald tussen de 35 en 65 jaar.

Resultaat

Thermage verstrakt het collageen en dat heeft een liftend effect. De hele structuur van de huid verbetert van binnenuit. De huid krijgt een frisse en jonge uitstraling, rimpels vervagen en contouren verbeteren. Het beste resultaat is te zien na een aantal maanden doordat Thermage ook de aanmaak van nieuw collageen stimuleert. U heeft maar één behandeling nodig. Het resultaat houdt een aantal jaren aan afhankelijk van het natuurlijke verouderingsproces van uw huid.

De Thermage behandeling

Tijdens de Thermage behandeling verwarmt het Thermatip handstuk met een gecontroleerde dosis radiofrequente energie (geluidsgolven) het lichaamseigen collageen. De geluidsgolven bereiken de diepere huidlagen en het daaronder liggende weefsel. Het zelfherstellend vermogen van de huid wordt zo geactiveerd. Door de verwarming van het collageen verstrakt de huid en ziet er jonger uit. Daarnaast stimuleert de behandeling de aanmaak van nieuw collageen. De gehele structuur van de huid verbetert en na een aantal maanden trekt de huid nog gladder en strakker.

Gevoel tijdens de behandeling

De Thermage behandeling is geen operatieve ingreep en een verdoving is niet nodig. De behandeling is goed te verdragen door het nieuwe vibrerende handstuk. Tijdens het verwarmen van het collageen in de diepere huidlagen wordt de bovenste huidlaag gekoeld en beschermd. U voelt een warmte sensatie door de geluidsgolven. De intensiteit hiervan wordt precies op uw wens afgestemd. Zo ervaart u maximaal resultaat tijdens een comfortabele behandeling.

Tijdsduur

De duur van de behandeling is afhankelijk van de te behandelen zone en varieert tussen de 30 minuten en 2 uur.

Na de behandeling

U kunt direct na de behandeling uw activiteiten weer hervatten. Er ontstaan geen littekens en er is geen herstelperiode nodig. Soms kleurt de huid een beetje rood, als bij zonnebrand, maar dat trekt vanzelf snel weer weg. Thermage kan anders dan de meeste laserbehandelingen ook in de zomer worden gedaan.

Thermage ™ is voor het hele lichaam

Het nieuwste Thermage CPT™ systeem is speciaal ontworpen voor de huid van het gezicht en het lichaam. Met Face by Thermage™ vervagen de rimpels rond de lippen, of kraaienpootjes rond de ogen. Je huid verstevigd waardoor de kaaklijn krachtiger wordt en de verslapte huid in je hals weer strakker wordt. Met Tummy by Thermage™ krijg je weer een strakke en platte buik. Kleine vetrolletjes verdwijnen en de verslapte huid op je buik wordt weer strakker. Hands by Thermage™ maakt dat uw handen er weer jeugdig uitzien. Overal waar de huid is verslapt of uitgezakt kan Thermage de huid verbeteren en liften.

Het nieuwe Thermage CPT™ system

Plastisch chirurg Farid Kazem werkt met de nieuwste versie: het Thermage CPT™ system.
Met de nieuwe Comfort Pulse Technologie™dringen de geluidsgolven nog dieper door in de huid. Het collageen wordt effectiever verwarmd. Het vernieuwde Thermatip handstuk kan daardoor een groter oppervlak in een keer behandelen. Nieuw is ook dat het handstuk nu vibreert en effectiever koelt. De behandeling daardoor nu nog comfortabeler.

Een veilige behandeling

De Thermage behandeling is een veilige niet-operatieve ingreep goedgekeurd door de Amerikaanse FDA ( Food and Drug Administration). Een Thermage behandeling mag alleen worden uitgevoerd in een gekwalificeerd centrum door een gekwalificeerd plastisch chirurg of dermatoloog die is opgeleid en getraind in de Thermage protocollen.

Meer informatie of een afspraak maken?

Kazem Aesthetica heeft Thermage™ geïntroduceerd in de Benelux in 2005. Plastisch chirurg Farid Kazem heeft daardoor veel ervaring met de behandeling en kan u er nog veel meer over vertellen. Wilt u meer informatie over Thermage of weten of de behandeling aansluit bij uw wensen en verwachtingen?
Neem dan contact op per telefoon 0172 509075, of per e-mail info@kazem.nl of klik hier om ons contactformulier in te vullen.

Is het mogelijk om deze behandeling in termijnen te betalen?

U kunt een aanvraag voor gespreide betaling doen bij Finally Finance. Dit is een financieringsbedrijf waarmee Kazem Aesthetica samenwerkt.

Klik hier voor meer informatie.

Neem contact op met Kazem Aesthetica

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.