Zoeken Menu

Bobbi Eden Dubbel D in L.A.

Plastisch chirurg Farid Kazem heeft al heel wat borstcorrecties uitgevoerd. Waar de meeste vrouwen hun ingrepen privé houden laat Bobbi Eden in haar realityshow open en eerlijk zien wat er allemaal bij de ingreep komt kijken.

Bobbi Eden Dubbel D in L.A.

Voor Bobbi Eden zijn haar borsten haar visitekaartje en niet helemaal tevreden met haar rondingen bezoekt ze plastisch chirurg Farid Kazem. Genoeg plastisch chirurgen in L.A., waar ze een groot deel van het jaar woont, maar legt Bobbi uit: “Hij is heel realistisch daarom ga ik naar Kazem. Zelfs al zou ik vragen om enorme borsten, dan doet hij dat niet. Hij zorgt ervoor dat borsten altijd mooi in verhouding passen bij het lichaam.”

Niet groter maar voller

Bobbi is niet tevreden meer met haar borsten. Ze zijn wat minder vol en naar haar gevoel hangen ze meer dan net na de ingreep een aantal jaar geleden. Tijdens het consult laat plastisch chirurg Kazem zien dat de bovenpool wat minder volume heeft daardoor lijkt het alsof ze zijn gaan hangen. Ze hoeven ook niet zozeer groter, maar een nieuw implantaat waarbij de bovenpool meer gevuld is maakt haar borsten weer vol en stevig.

Blij met het resultaat

Bobbi heeft er het volste vertrouwen in maar ziet op tegen de operatie, zoals ze zelf zegt vind ze Botox al pijnlijk en eng. De borstcorrectie is goed gegaan maar het is wel een chirurgische ingreep. Na het uitwerken van de narcose en pijnstillers is rust nemen het enige middel tegen napijn en herstellen. De volgende dag gaat al een stuk beter en binnen een paar dagen is Bobbi al weer helemaal hersteld. Haar zus komt op bezoek en Bobbi laat haar het resultaat zien. Helemaal tevreden met de borstcorrectie, want het volume is terug en haar borsten voelen nog steeds natuurlijk en zacht aan.

Minimale pijnklachten

Een snel herstel hangt af van de ervaring en deskundigheid van de plastisch chirurg met het plaatsen van een anatomisch implantaat. Het is een precisiewerk om de holte voor het implantaat precies passend maken. Door zeer nauwkeurig te werken en de wond zo droog mogelijk te maken is een drain overbodig en dat voorkomt pijnklachten naderhand. De extra tijd die de ingreep kost is het zeker waard: een snel herstel, minimale pijnklachten en direct genieten van een geslaagde borstvergroting.

Snel herstel

Dat is voor iedere vrouw die een borstvergroting laat doen fijn, met een druk en hectisch leven wil je geen wil je geen weken uit de running zijn. Voor Bobbi geldt dat zeker, ze vertrekt in een paar dagen al naar L.A. Daar staat direct al een fotoshoot op het programma. Bobbi is helemaal tevreden: ‘natuurlijk zie je ’s ochtends voor de spiegel je borsten, maar het is toch anders als je ze ineens echt op de foto ziet.

Geplaatst in: Pers
Deel dit via:

Reageer op dit bericht:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*