Zoeken Menu

Consult

Deel dit via:

Persoonlijk consult

Of het nu gaat om een operatie of een Botoxbehandeling, de eerste stap is altijd een consult bij de plastisch chirurg die de behandeling uitvoert. Iemand die de tijd neemt om u van alle informatie te voorzien over de voor- en nadelen van een ingreep. Door zijn opleiding, kennis en expertise helpt hij u te kiezen uit de verschillende chirurgische en niet-chirurgische alternatieven. Neem bedenktijd na het consult om rustig te beslissen welke behandeling het best aansluit bij uw verwachtingen.

Vooraf het resultaat zien

Plastisch chirurg Kazem neemt uitgebreid de tijd om al uw vragen en wensen te bespreken. De meest gestelde vraag op het consult is hoe zie ik eruit na de behandeling? Voor- en na foto’s van andere cliënten geven een beeld van de deskundigheid van de arts. Maar ze laten niet zien hoe u een behandeling uw gezicht of lichaam kan veranderen, want ieder mens is uniek. Met onze Vectra 3D scan krijgt u een preview van het te verwachten resultaat.

Zoek de juiste plastisch chirurg

Een plastisch chirurg heeft anatomische kennis van de huid en de onderliggende structuren van het gezicht en het lichaam . Zijn ervaring met verschillende technieken en zowel operatieve als niet-operatieve behandelingen maken hem een expert. Een mooi en natuurlijk eindresultaat hangt af van de opleiding, deskundigheid en het esthetisch inzicht van de plastisch chirurg. Kies altijd voor een plastisch chirurg die veel ervaring heeft met de behandeling en die is aangesloten bij de NVPC.

 

Neem contact op met Kazem Aesthetica

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.