Zoeken Menu

3D bodyscan

Deel dit via:

Vooraf weten hoe u eruit ziet na een borstvergroting?

De keuze voor de juiste maat implantaat is een stuk eenvoudiger wanneer u vooraf weet hoe u eruitziet na een borstvergroting. Want u weet zelf precies wat u te klein, te groot, mooi of onnatuurlijk vindt. De Vectra XT 3D Scan helpt u de implantaat te kiezen die bij u past.

Hoe werkt Vectra XT 3D

Plastisch chirurg Kazem maakt met deze nieuwe techniek een driedimensionale foto van uw lichaam. Met de speciale computersoftware worden data van verschillende implantaten van diverse grootte ingevoerd. Dat geeft een levensechte simulatie. Vanuit ieder gezichtspunt is te zien hoe uw lichaam er met een bepaalde cupmaat uit komt te zien.

Hoe zie ik eruit na de borstvergroting?

Natuurlijk is de plastisch chirurg de aangewezen expert die adviseert wat er mogelijk is en welke grootte een mooi en natuurlijk resultaat geeft. Maar daarmee weet u nog niet hoe u eruit zal zien na de borstvergroting. Met deze driedimensionale techniek is dat nu wel mogelijk. U kunt vooraf zelf bekijken welke grootte u het mooist vindt staan bij uw lichaam.

Verschil met de huidige methoden

De Vectra XT 3D geeft een levensecht driedimensionaal beeld van uw lichaam. Hiermee ziet u precies vanuit ieder gezichtspunt hoe een bepaalde cupmaat bij uw lichaam eruit komt te zien. Vooraf weten hoe u eruit komt te zien, maakt een weloverwogen keuze veel makkelijker. De huidige methodes, zoals voor en na foto’s van andere vrouwen, of een beha gevuld met protheses in diverse maten geven slechts een indicatie hoe u eruit zult zien na een borstvergroting.

Veiligheid

Een borstvergroting is een chirurgische ingreep en dat brengt altijd een risico met zich mee. Daarom is het zo belangrijk om u goed te laten voorlichten. Maak een afspraak met een of meerdere plastisch chirurgen die lid zijn van de NVPC en die veel ervaring hebben met de ingreep. Kies voor een goede kwaliteit implantaat met FDA approval van een gerenommeerde fabrikant als Natrelle of Mentor.

Uniek in Nederland

Plastisch chirurg Farid Kazem is de eerste in Nederland die de Vectra XT 3D gebruikt. Canfield imaging systems introduceerde de driedimensionale software in december 2009. In de Verenigde Staten is het een groot succes. Juist vrouwen die al lang een borstvergroting overwegen maar twijfelden over welke maat implantaat een mooi en natuurlijk resultaat geeft kunnen nu een goede beslissing nemen.

 

Neem contact op met Kazem Aesthetica

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.