Zoeken Menu

3D gezichtsscan

Deel dit via:

Vooraf weten hoe u eruit ziet na een ingreep

De Vectra XT 3D gezichtsscan laat u vooraf het resultaat van Botox®, fillers, huid verjongende behandelingen en chirurgische ingrepen zien op uw gezicht. De Vectra 3D XT combineert de nieuwste techniek en software voor een driedimensionaal fotorealistisch beeld van uw gezicht. Dat maakt het een stuk eenvoudiger te beslissen of het resultaat van een behandeling of ingreep aan uw verwachtingen voldoet. In de Verenigde Staten is de Vectra XT 3D een groot succes. Kazem Aesthetica introduceerde deze revolutionaire gezichtsscan in Nederland en is de enige kliniek die met deze nieuwe techniek werkt.

Unieke preview met gezichtsscan

Plastisch chirurg Farid Kazem: ’De eerste vraag op het consult is hoe zie ik eruit na de behandeling? Tot nu toe waren we aangewezen op voor- en na foto’s van andere cliënten. Soms laat iemand een foto van een celebrity zien om aan te geven wat ze wel of niet mooi vindt. Dat is niet realistisch want ieder mens is uniek. Natuurlijk wilt u liever vooraf weten hoe bijvoorbeeld een filler uw mond verandert. Het is nu voor het eerst mogelijk dat u voor een behandeling een 3D beeld (van uw eigen gezicht) ziet met uw nieuwe uiterlijk.’

Hoe werkt Vectra XT 3D

Plastisch chirurg Farid Kazem maakt met deze nieuwe techniek een driedimensionale foto van uw gezicht. Met de speciale computersoftware worden data van verschillende behandelingen ingevoerd. Dat geeft een levensechte simulatie. De 3D scan kan vanuit ieder gezichtspunt worden bekeken. Zo kan een behandeling vooraf precies worden aangepast aan het gewenste eindresultaat. Houd wel in gedachten dat het uiteindelijke resultaat afhankelijk is van de ervaring, deskundigheid en esthetisch inzicht van de plastisch chirurg.

Een realistisch beeld van het eindresultaat

Wanneer u kiest voor een cosmetische ingreep wilt u natuurlijk tevreden zijn met het eindresultaat. Soms is het moeilijk om te visualiseren of over te brengen hoe u dat voor u ziet. Met de Vectra XT 3D krijgt u vooraf een realistisch beeld van het effect van een cosmetische ingreep. Dat maakt het makkelijker een weloverwogen beslissing te nemen.

Gezicht en lichaam

De Vectra XT 3D simulatie is geschikt voor behandelingen als laser, Botox, Thermage maar ook voor chirurgische ingrepen als een ooglidcorrectie. Het is ook een belangrijk hulpmiddel voor een consult voor borstvergroting. Verschillende maten implantaten op een 3D beeld van uw lichaam geven een fotorealistische visualisatie van uw borstvergroting. Het is zelfs mogelijk voor body contouring door CoolSculpting.

 

 

Neem contact op met Kazem Aesthetica

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.