Zoeken Menu

Visia huidanalyse

Deel dit via:

De Visia® ziet wat u (nog) niet ziet

De foto’s die de Visia maakt zijn een goede aanvulling op het consult. De huidanalyse apparatuur maakt zelfs de nu nog onzichtbare schade diep in de huid zichtbaar. U ziet exact hoe dik uw huid is, hoe de structuur van het bindweefsel is en het aantal haarvaatjes. De gezichtsscan meet precies hoeveel onderhuidse pigmentvlekken en rimpels er zijn en hoeveel er zichtbaar zijn aan de buitenkant. De grootte, en het aantal poriën wordt gemeten. Ook vergelijkt de Visia de conditie van uw huid met die van leeftijdgenoten.

Met de Visia een behandelplan opstellen.

Rimpels, grote poriën en vlekken zijn niet het leukste vooruitzicht. Maar met de kennis over uw huid kunt u nu de huidschade bij de basis aanpakken. Samen met plastisch chirurg Farid Kazem stelt u een behandelplan op zodat u nog jarenlang van een mooie huid kunt genieten. De Visia kan op vervolgconsulten het resultaat van de behandeling meten.

Onderhuidse huidschade zichtbaar gemaakt

Zon, alcohol, roken, stress en verkeerde huidproducten richten huidschade aan. Alleen zijn de gevolgen niet direct zichtbaar. Pigmentvlekken en rimpels liggen diep in de huid verborgen. Zonschade die in de kinderjaren is ontstaan ziet u vaak pas na uw dertigste. Niet alleen rimpels zijn een teken van huidveroudering. Juist een slappe huid, pigmentvlekken en grote poriën laten de huid er oud en vermoeid uitzien. Gelukkig is daar nog genoeg aan te doen.

Huidschade herstellen

Aan de hand van de foto’s met de Visia gemaakt ziet u precies welke behandeling uw huid nodig heeft. Is er veel (onderhuidse) zonschade gemeten dan kunt u verdere schade zelf voorkomen met een goede zonnebrandcrème. Voor pigmentvlekken is een laser als Fraxel® een goede optie.
Doordat collageen met de jaren afneemt verliest het bindweefsel haar stevigheid. Vergrote poriën en een slappe huid zijn het resultaat. Clear & Brilliant™ en Thermage™ kunnen dit behandelen en voorkomen.

Een mooie huid nu & straks

U ziet er jonger uit met een mooie huid. Gelukkig kunt u daar zelf iets aan doen, al spelen goede genen natuurlijk een rol. Het is niet mogelijk alle tekenen van huidveroudering te voorkomen, maar uw huid kan wel haar jeugdige frisse uitstraling behouden. De Visia gezichtsscan is een belangrijk hulpmiddel om de juiste huidverzorging te kiezen. Wie preventief zijn huid de goede behandeling geeft heeft daar jaren later nog heel veel plezier van.

 

Neem contact op met Kazem Aesthetica

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.