Zoeken Menu

CoolSculpting

Deel dit via:

CoolSculpting verwijdert vet zonder operatie

CoolSculpting is geschikt voor iedereen met een gezond gewicht die graag een of meer vetrolletjes ziet verdwijnen. CoolSculpting is geen operatie want de vetcellen verdwijnen met gecontroleerde koeling. Het bijzondere van CoolSculpting is dat u zelf de plaats kunt kiezen waar het vet moet verdwijnen: buik, benen, rug, heupen, armen, taille en zelfs de onderkin.
CoolSculpting verwijdert zelfs die hardnekkige vetrolletjes die niet weggaan met een dieet of intensief sporten.

CoolSculpting expert in Nederland

Plastisch chirurg Farid Kazem is de meest ervaren CoolSculpting behandelaar in Nederland want hij heeft de meeste CoolSculpting behandelingen uitgevoerd. Samen met Zeltiq (het bedrijf achter CoolSculpting) heeft dokter Kazem de behandeling in 2009 in Nederland geïntroduceerd. Als klinisch onderzoeker is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwste CoolSculpting technieken.

Van Consumentenbond tot de Telegraaf

Als een van de allereerste artsen die met CoolSculpting werkt geeft plastisch chirurg Farid Kazem wereldwijd lezingen op congressen. CoolSculpting is hot in de media. Hij wordt vaak gevraagd om te vertellen over het bevriezen van vetcellen. Van de Consumentenbond, Harpers Bazaar, de Duitse Grazia, Woman’s Health,  De Telegraaf, tot de Australische televisie.

Neem contact op met Kazem Aesthetica

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.