Zoeken Menu

CoolSculpting redenen

Deel dit via:

5 redenen voor vet bevriezen met CoolSculpting

Lukt het maar niet om vetrolletjes op specifieke plaatsten kwijt te raken? En dat terwijl u eigenlijk best gezond eet en regelmatig beweegt. 5 redenen waarom CoolSculpting by Zeltiq u wel in perfecte shape brengt.

1 Vet verdwijnt precies waar u dat wilt met CoolSculpting

Uw personal trainer heeft gelijk. Er zijn geen speciale oefeningen die een vetrolletje, precies waar u dat wilt, laten verdwijnen. Hoeveel cardio workouts of sit-ups u ook doet, sommige vetophopingen zijn blijvend zichtbaar. CoolSculpting® by Zeltiq kan deze vetrolletjes wel verwijderen. Daar waar u dat wilt verdwijnen deze vervelende vetrolletjes voor altijd.

2 Non chirurgische ingreep

CoolSculpting® by Zeltiq is een non invasieve behandeling. Dat betekent dat er geen naalden, verdoving, of snijden aan te pas komen. Een CoolSculpting® behandeling is niet pijnlijk en kent geen langdurige herstelperiode. De CoolSculpting® behandeling zorgt voor de vernietiging van vetcellen door selectieve koeling (Cryolipolyse®), zonder chirurgische ingreep.

3 Strakke huid

Intensief lijnen of een behandeling waar veel vet ineens wordt verwijderd veroorzaken een slappe huid. CoolSculpting® laat de vetcellen geleidelijk via de natuurlijke weg het lichaam verlaten. Zo kan de huid zich vanzelf aan de nieuwe contouren kan aanpassen en blijft zij mooi en strak.

4 CoolSculpting geeft een blijvend resultaat

Veel behandelingen maar ook sporten en lijnen verminderen het volume van de vetcellen. De vetcellen zelf blijven bestaan en kunnen makkelijk weer in volume toenemen. CoolSculpting® verwijdert de vetcellen definitief. Na 1 behandeling verdwijnt gemiddeld 20% van de vetcellen.

5 CoolSculpting is veilig en effectief

Jaren van onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek laten zien dat alleen CoolSculpting®by Zeltiq veilig en effectief is bevonden en als enige een FDA approval heeft voor Cryolipolyse®. Vergeet alle verleidelijke aanbiedingen die claimen door Cryolipolyse®vetcellen te bevriezen, of vetcellen vergruizen met waves zoals bij nierstenen. In het gunstigste geval is alleen uw portemonnee slanker geworden en mag u blij zijn dat u geen weefsel beschadigt.

Pas op voor namaak!

Er zijn veel namaakbehandelingen die net doen alsof ze de Cryolipolyse techniek gebruiken en soms zelfs het merk CoolSculpting gebruiken. Lees meer over het verschil tussen een echte CoolSculpting en een imitatiebehandelingen.

Meer informatie over CoolSculpting

Op onze coolsculpting.kazem.nl site is veel informatie te vinden over de behandeling, veel gestelde vragen & antwoorden en kosten. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de real reviews en het filmpje van de Consumentenbond.
Plastisch chirurg Farid Kazem is de eerste en enige plastisch chirurg in Nederland die deze behandeling sinds november 2009 aanbiedt. Een CoolSculpting consult is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Neem contact op met Kazem Aesthetica

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.