Zoeken Menu

Nr. 1 Europa

Deel dit via:

CoolSculpting Award voor dokter Kazem

De Diamond Crystal Award is de hoogste onderscheiding die wordt gegeven aan de meest succesvolle CoolSculpting praktijken. Zeltiq, het bedrijf achter CoolSculpting, waardeert hiermee de CoolSculpting praktijken die het hoogste aantal behandelingen hebben uitgevoerd en de meeste expertise en ervaring hebben met de CoolSculpting behandeling.

Kazem CoolSculpting expert Nederland

Kazem Aesthetica is de eerste praktijk in Nederland waar sinds 2009 CoolSculpting behandelingen worden aangeboden. Vanaf het eerste moment zag plastisch chirurg Kazem hoe belangrijk het is dat zijn patiënten kunnen kiezen voor een behandeling om vet te verwijderen en contouren te verbeteren zonder een operatie als liposuctie. Zijn visie, expertise en ervaring door de vele behandelingen hebben de CoolSculpting behandeling een succes gemaakt.

De Diamond Crystal Award is tegelijkertijd een aanbeveling voor wie een CoolSculpting behandeling wil laten doen en op zoek is naar de beste behandelaar. Kazem Aesthetica en de CoolSculpting Centers in Amsterdam, Den Haag, Het Gooi, Vught en Rotterdam hebben de meeste ervaring en expertise met CoolSculpting. Dokter Kazem ’s team van CoolSculpting specialisten zijn BIG geregistreerd en gekwalificeerd om onder zijn begeleiding een CoolSculpting behandeling uit te voeren.

Nummer 1 behandelaar in Europa

Het is de allereerste keer dat een Diamond Crystal Award aan een Europese CoolSculpting behandelaar wordt gegeven. Tot voor kort mocht alleen een handvol Amerikaanse CoolSculpting behandelaars deze onderscheiding ontvangen. Daarmee mag plastisch chirurg Kazem zich niet alleen marktleider in Nederland noemen maar zelfs in Europa!

Als beloning voor zijn ervaring en expertise met CoolSculpting heeft plastisch chirurg Kazem de The Diamond Crystal Award ontvangen in Parijs. Nr. 1 CoolSculpting behandelaar Nederland.
Plastisch chirurg Kazem nummer 1 CoolSculpting behandelaar Europa

Neem contact op met Kazem Aesthetica

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.