Zoeken Menu

Consumentenbond.

Deel dit via:

Consumentenbond review CoolSculpting

Afslanken door vetcellen te bevriezen? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Nieuwsgierig gemaakt door de Tel Sell reclame probeerde de Consumentenbond als eerste de SlimFreezer uit. Vervolgens maakte de Consumentenbond een afspraak bij plastisch chirurg Farid Kazem om te kijken hoe een professionele CoolSculpting® behandeling in zijn werk gaat.

 

Conclusie Consumentenbond

In tegenstelling tot wat SlimFreezer beweert is het apparaat niet te vergelijken met een professioneel ‘CoolSculpting apparaat’. De proefpersoon voelde, zag en mat achteraf geen enkel verschil met vóór de Slimfreezer behandeling. Het effect direct na de behandeling op de vetrol was ook verre van vergelijkbaar met de professionele behandeling.

Resultaat CoolSculpting

De Consumentenbond filmde het resultaat 8 weken na de behandeling. Resultaat na 1 behandeling bestaande uit 2 cycli : een plattere buik en een omvangverlies van 8 cm.

Goed om te weten!

Alleen CoolSculpting by Zeltiq maakt gebruik van de Cryolipolyse® techniek. Er worden heel wat imitatiebehandelingen aangeboden die claimen vet voorgoed met koeling te laten verdwijnen. Voor de consument zijn deze namaakbehandelingen moeilijk te onderscheiden van CoolSculpting®. Door imitatiebehandelingen Cryolipolyse te noemen en te verwijzen naar wetenschappelijke onderzoeken en FDA approval wordt de consument misleid.
Lees het artikel pas op voor namaak als u meer wilt weten over CoolSculpting®, Cryolipolyse® en imitatie behandelingen.

Neem contact op met Kazem Aesthetica

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.