Zoeken Menu

Pas op voor namaak

Deel dit via:

Imitatie behandelingen Cryolipolyse

De CoolSculpting® by Zeltiq behandeling heeft maar één vervelende bijwerking. Bedrijven die misbruik maken van de populariteit van de behandeling. Met misleidende informatie en slimme marketingcampagnes bieden bedrijven een behandeling aan die lijkt op CoolSculpting by Zeltiq. Ze claimen dat het apparaat, dat sterk lijkt op het CoolSculpting® apparaat dezelfde resultaten geeft. En dat natuurlijk tegen een veel lagere prijs. Hieronder leg ik u graag uit waarom dit niet mogelijk is.

Waarom alleen CoolSculpting by Zeltiq echt werkt.

Cryolipolyse® laat vetcellen verdwijnen door selectieve koeling. Dat is wetenschappelijk onderzocht en bewezen. Hoe? Met het CoolSculpting® apparaat dat hier speciaal voor werd ontwikkeld door wetenschappers van Harvard Medical School en het bedrijf Zeltiq.

Alleen wetenschappelijk bewijs telt!

Alleen CoolSculpting by Zeltiq maakt gebruik van de door Harvard wetenschappers ontwikkelde procedure: vetcellen definitief te vernietigen door selectieve en precieze koeling. Onafhankelijke wetenschappelijke publicaties leveren het bewijs. Alleen CoolSculpting by Zeltiq verwijdert veilig en effectief vetcellen met koeling, voorgoed.

Imitaties vernietigen geen vetcellen

Een imitatieapparaat koelt alleen de huid. Dat wil dus niet zeggen dat hierdoor Cryolipolyse® (vernietiging van vetcellen) plaats vindt. Het is dan ook niet wetenschappelijk bewezen dat deze apparaten veilig zijn en daadwerkelijk vetcellen definitief vernietigen. Copycats kunnen geen Cryolipolyse behandeling uitvoeren en hebben ook geen FDA approval! Alleen een behandeling met het CoolSculpting® apparaat maakt gebruik van de Cryolipolyse® techniek en heeft deze belangrijke FDA approval. Zeltiq Aesthetics heeft exclusief de patenten en merkrechten op de Cryolipolyse® techniek en CoolSculpting®. Zie het verschil tussen een namaakbehandeling en CoolSculpting in het filmpje van de Consumentenbond.

Hogere prijs CoolSculpting by Zeltiq

De reden dat de prijs van een CoolSculpting by Zeltiq behandeling hoger ligt is goed te verklaren. Allereerst zijn er jaren van intensieve research aan vooraf gegaan. De behandeling wordt alleen uitgevoerd door gekwalificeerde artsen. En de prijs van het CoolSculpting apparaat zelf ligt vele male hoger dan de namaakapparaten veelal afkomstig uit Azië.
Deze goedkope namaakapparaten veelal afkomstig uit Azië, maken geen gebruik van de beproefde Cryolipolyse® techniek en Freeze Detect® technology. En dat verklaart de lage prijzen en aanbiedingen. Natuurlijk is de prijs van een behandeling ook belangrijk. De vraag is bent u tevreden wanneer u minder betaald voor een behandeling zonder resultaat. Of nog erger een behandeling die niet veilig is.

Hoe weet u of u te maken hebt met CoolSculpting by Zeltiq?

Kijk waar de behandeling plaatsvindt en vraag of een arts de behandeling uitvoert. Deskundigheid is bij iedere cosmetische behandeling zeer belangrijk. De precieze koeling luistert heel nauw om een CoolSculpting® behandeling goed en veilig uit te voeren. Bij een te lage koeling zullen vetcellen niet verdwijnen. Bij een te hoge koeling kan de huid bevriezen waardoor ernstige brandwonden en blijvende littekens ontstaan. Daarom is het zo belangrijk dat er onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan naar een behandeling. Op de site van CoolSculpting® ziet u waar de behandeling wordt aangeboden.

Verwarring voor de klant met misleidende marketing

Slinkse bedrijven laten de namaakapparaten lijken op dat van CoolSculpting. In hun informatie noemen ze Cryolipolyse, ontwikkeld op Harvard, vaak verwijzen ze naar wetenschappelijk bewezen resultaten en FDA approval en gebruiken zelfs ten onrechte de merknaam CoolSculpting® en Cryolipolyse®. Zo lijkt het om eenzelfde behandeling als CoolSculpting by Zeltiq te gaan. Tenslotte wordt een de consument verleid door een goedkopere prijs.

Wat is Cryolipolyse nu precies?

CoolSculpting by Zeltiq is gebaseerd op jarenlang intensief wetenschappelijk onderzoek door Dr. D. Manstein en Dr. R. Rox Anderson van de Harvard Medical School. Deze wetenschappers deden jarenlang wetenschappelijk onderzoek naar het koelen van vetcellen op een precieze en constante temperatuur. Ze ontdekten dat gekoelde vetcellen hierdoor krimpen en het lichaam verlaten via de natuurlijke weg. De vetcellen worden definitief vernietigd zonder het omliggende weefsel te beschadigen.
Ze gaven dit proces de naam Cryolipolyse® en gebruikten deze Cryolipolyse® techniek voor de ontwikkeling van het CoolSculpting® apparaat. CoolSculpting by Zeltiq is de eerste en enige non-invasieve behandeling die vet door geselecteerde koeling laat verdwijnen en goedgekeurd door de FDA. De patenten op de Cryolipolyse® techniek en deze CoolSculpting® behandeling liggen bij Zeltiq, wereldwijd.
Meer over de behandeling zelf kunt u lezen op www.coolsculpting.kazem.nl

Neem contact op met Kazem Aesthetica

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.