Exclusief September Cadeau!

Met deze drie topbehandelingen sluit u in stijl de zomer af!

Heerlijk nazomeren bij Kazem Aesthetica: deze drie speciale behandelingen wachten op u!

Plus een bijzonder cadeau: een heerlijke gezichtsbehandeling!

arrow down

Het zit er alweer bijna op… die heerlijke vakantie. Om het zomerse gevoel toch nog even vast te houden, hebben wij een top 3 samengesteld van behandelingen die juist nu perfect zijn voor u. Zon, reizen, veel buiten zijn, meer en anders eten zorgen er voor dat uw huid en lichaam wel wat extra aandacht kunnen gebruiken. Wij bieden u drie verschillende behandelingen aan om de zomermaanden mee af te sluiten. Welke kiest u? Wilt u uw huid meer laten stralen of juist wat extra hydrateren en laten glanzen? Of kiest u voor het verstrakken van uw lichaam door permanente vetverwijdering? Met onderstaande behandelingen kunt u heerlijk genieten van een ontspannend moment in onze ultra-luxe kliniek! Zo voelt het nog een beetje als vakantie…

#1 Een stralende huid met een laserbehandeling: Clear & Brilliant® en Fraxel®.

Waarom Clear & Brilliant®- en Fraxel®-laserbehandelingen juist na de zomer voor zo’n geweldig resultaat zorgen? Omdat ze het effect van blootstelling aan de zon aanpakken. Beide laserbehandelingen stimuleren de groei van nieuwe en gezonde huidcellen en versnellen de opbouw van collageen. Dit geeft een verbetering van de beschadigde huid en schade door de zon wordt hersteld. Na de behandeling is uw gezicht weer fris en stralend.

Boek uw gratis consult

#2 Een goed gehydrateerde- en glanzende huid met HydraFacial®.

HydraFacial® wordt wereldwijd steeds populairder, deze niet-operatieve behandeling exfolieert de huid en verwijdert zo alle onzuiverheden. De huid is weer schoon en glanzend. U kunt nog voor een hydraterend superserum kiezen om uw huid een extra boost te geven.
Wist u dat -waarschijnlijk door het preventief dragen van mondmaskers tegen corona en de stress hiervan- wij steeds meer cliënten zien met acné rond de mond en op de kin? Ook hiervoor is een HydraFacial® behandeling aan te raden.

Boek uw gratis consult

#3 Terug naar uw lichaamsvorm van voor de vakantie met CoolSculpting®.

Op vakantie is het altijd feest. Die heerlijke cocktails en zomerse BBQ’s zijn fantastisch. Helaas brengt dit ook met zich mee dat u met wat extra kilootjes terug van vakantie komt. CoolSculpting® is het hele jaar door een populaire behandeling, maar vooral na vakanties is het een ideale manier om weer snel in vorm te komen door permanente vetverwijdering. Resultaat is weer een mooi, strak lichaam.

Boek uw gratis consult

Dit is ons exclusieve september ‘after holiday’ cadeau voor u:

Boek nu één van de drie behandelingen vóór 30 september 2021 voor een minimale waarde van € 1,500 en ontvang een GRATIS HydraFacial® behandeling (t.w.v. € 299)!

Boek uw gratis consult

Boek uw Gratis Consult

Boek nu één van de drie behandelingen vóór 30 september 2021 voor een minimale waarde van € 1,500 en ontvang een GRATIS HydraFacial® behandeling (t.w.v. € 299)!

"*" indicates required fields

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Voorkeurs datum
Ik ben geïnteresseerd in
 
Please rotate device...

Please rotate device...