Over

Kazem Aesthetica

Dr. Kazem: ‘Mijn vak is boeiend en mooi…’

Het blijft bijzonder, mijn werk. Nog iedere dag ben ik blij dat ik ooit de keuze maakte voor het vak van plastisch chirurg. Het is fijn om mensen gelukkiger te maken en meer zelfvertrouwen te geven door de contouren van het gezicht of lichaam te verfraaien. Uiteraard lukt dat alleen wanneer je met de grootste zorg aan de slag gaat en je expertise op de juiste wijze toepast. Samen met mijn cliënt dit proces doorlopen tot het gewenste resultaat is bereikt, maakt mijn werk ontzettend boeiend en mooi.

Ook mijn team deelt deze passie voor het vak. Onze missie is om alle cliënten een ‘total well being’ gevoel te geven bij Kazem Aesthetica. Daarbij is persoonlijke aandacht één van de belangrijkste dingen. Een behandeling begint dan ook altijd met een intakegesprek. Ik wil weten wie u bent, wat uw wensen zijn en welke vragen u heeft. Door samen het gesprek aan te gaan, groeit het vertrouwen. Ik ben daarbij altijd eerlijk; ook als u onrealistische verwachtingen heeft van een bepaalde behandeling. Door open en eerlijk naar elkaar te zijn, ontstaat het beste resultaat. Ik vind het belangrijk dat er een klik is tussen u en mij. U legt immers het lot van uw lichaam in mijn handen!

Mocht u meer informatie willen hebben, maak dan gerust een afspraak voor een intakegesprek. Ik denk graag met u mee!

In cijfers:

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Meer dan 800 internationale trainingen gevolgd
  • Meer dan 11.750 cliënten behandeld
  • Meer dan 98.000 behandelingen uitgevoerd

Plastisch chirurg Farid Kazem is aangesloten bij:

Over Kazem Aesthetica

Kazem Aesthetica is een luxueuze privékliniek voor cosmetische behandelingen. Er zijn non-operatieve én operatieve behandelingen mogelijk zoals Thermage®, CoolSculpting®, Clear & Brilliant®, EmSculpt®, injectables en ooglid- en borstcorrecties. De high end kliniek staat bekend als Nederlands beste kliniek voor plastische chirurgie dankzij de nieuwste innovaties, persoonlijke service en professioneel personeel. Het bedrijf is in 1998 opgericht door Dr. Farid Kazem, een plastisch chirurg met een grote passie voor beauty en wellbeing. Zijn jarenlange ervaring en prettige, persoonlijke benadering zorgen voor een hechte vertrouwensband met zijn cliënten. Dit vertaalt zich in voortreffelijke resultaten en zijn behandelmethodes maken hem toonaangevend in zijn vakgebied.

 

Mijlpalen

Na zijn studie Medicijnen aan de Universiteit van Leiden specialiseerde Dr. Kazem zich in het Zuiderziekenhuis in Rotterdam in Algemene Chirurgie en het plastisch opereren van brandwonden. Daarna volgde nog een specialisatie in Plastische Chirurgie in het Academisch Ziekenhuis in Groningen. Tijdens zijn carrière heeft dr. Kazem als marktleider en pionier verschillende behandelingen in Nederland geïntroduceerd:

2021

Kazem Aesthetica werkt mee aan de ‘American Society of Plastic Surgeons’!

Met grote trots kunnen wij u melden dat Dr. Kazem nu deel uit maakt van twee belangrijke commissies: Continuing Education Committee en Annual Meeting Educational Program Committee.
De voornaamste doelstellingen van deze commissies zijn het verbeteren van plastische chirurgie, door invloed uit te oefenen op het gebied van gezondheidsbeleid, onderzoek, kwaliteit, leiderschaps- en professionele ontwikkeling, ethisch gedrag en de beste nationale en internationale services.

CoolSculpting® Elite

Als eerste ter wereld, met de primeur voor Nederland, introduceert Kazem Aesthetica de CoolSculpting® Elite.

2011

Nefera

Op 14 november 2011 heeft Dr. Farid Kazem zijn eerste huidverzorgingslijn gelanceerd: de Nefera™ Skincare Collection.

2009

CoolSculpting® in de Benelux

De introductie van CoolSculpting® in de Benelux; een unieke behandeling waarbij vetcellen door bevriezing worden verwijderd.
Dr. Kazem werd Key Opinion Leader voor Allergan, een internationaal farmaceutisch bedrijf verantwoordelijk voor onder meer CoolSculpting. Ook werd hij Key Opinion Leader voor Solta Medical, een ander internationaal farmaceutisch bedrijf verantwoordelijk voor het uitvinden en introduceren van non-operatieve huidbehandelingen zoals Fraxel Laser, Clear + Brilliant en Thermage.

2005

Thermage

Als eerste introduceerde Kazem Aesthetica Thermage in Nederland. Thermage is een wereldwijd geprezen niet-invasieve huidverstrakking op basis van radiofrequente therapie.

1992

Introductie van anatomisch gevormde borstimplantaten

De baanbrekende introductie van anatomisch gevormde borstimplantaten. Dit siliconenimplantaat met een druppelvormig uiterlijk bootst op natuurlijke wijze de contouren van vrouwelijke borsten na.

1992 1997

Eerste pijnvrije techniek voor borstvergroting

De ontwikkeling van de eerste pijnvrije techniek voor borstvergroting met behulp van anatomisch gevormde borstimplantaten. Cliënten kunnen de volgende dag alweer hun dagelijkse leven oppakken. Kazem bleef wereldwijd gerenommeerde plastisch chirurgen opleiden in deze nieuwste techniek.

Please rotate device...

Please rotate device...