Zoeken Menu

Plastisch chirurg Farid Kazem

Deel dit via:

Grenzeloze passie voor mijn vak!

Mijn grote knuffelolifant heeft er flink van langs gekregen! De keuze was gemaakt, ik ging medicijnen studeren. De plastische chirurgie is een boeiend en afwisselend vak. Het is dan ook niet voor niets dat ik na mijn opleiding algemene chirurgie juist voor dit specialisme heb gekozen. Plastische chirurgie en vooral de cosmetische/ esthetische chirurgie kan gezichts- en lichaamscontouren verfraaien. Het kan ertoe bijdragen, mits goed toegepast, dat mensen zich lekker voelen in hun vel. Doordat ze er jonger en vitaler uitzien groeit hun zelfvertrouwen. Dat is een bijzonder proces om mee te maken.

Ons concept: Total well being

Mijn passie voor mijn vak is groot, een passie die door ons gehele team wordt gedeeld. De filosofie van Kazem Aesthetica is dan ook total well being. Ik vind het belangrijk mijn cliënten de persoonlijke aandacht te geven die ze verdienen. Een behandeling begint altijd met een intakegesprek. Ik wil weten wie u bent, wat uw wensen zijn en uw angsten. Door zoveel mogelijk informatie te verstrekken groeit het vertrouwen. Wanneer u onrealistische verwachtingen heeft ten aanzien van een bepaalde behandeling, dan zal ik u daar altijd in adviseren. Door objectie informatie te verstrekken en open en eerlijk naar elkaar te zijn krijg je het beste resultaat. Ik vind het belangrijk dat er een klik is tussen u en mij. U geeft het lot van uw lichaam tenslotte in mijn handen! Esthetische ingrepen zijn alleen waardevol op de lange termijn als ze iets toevoegen aan een persoon die om zichzelf geeft.

Feel Good

Mijn team en ik streven naar de best denkbare zorg, zowel voor, tijdens als na de behandeling. Op deze site kunt u alles lezen over de verschillende behandelingen. Daarnaast is ons concept van total well being doorgetrokken naar de site. Cosmetische en esthetische chirurgie heeft alles te maken met ‘feel good’! En ons ‘goed voelen’ hangt samen met verschillende elementen in ons leven. Daarom houd ik u via deze weg elke maand op de hoogte van leuke nieuwtjes, uitgaanstips en sfeerreportages.

Mocht u meer informatie willen hebben, maak dan gerust een afspraak voor een intakegesprek. Ik denk graag met u mee!

Farid Kazem
Plastisch Chirurg

Neem contact op met Kazem Aesthetica

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.