Zoeken Menu

Mannen en cosmetische ingrepen

Plastisch chirurg Farid Kazem vertelt in De Telegraaf over de populairste cosmetische behandelingen bij mannen. Niet kaalheid geeft mannen kopzorgen maar een buikje en ……mannenborsten. Gelukkig is een operatie niet altijd nodig en dat vinden mannen fijn, een snelle behandeling zonder pijnlijke herstelperiode.

Populairste chirurgische ingrepen bij mannen

Journalist Bert Dijkstra schrijft een mooi stuk over plastische chirurgie bij mannen en interviewde dokter Kazem voor de Telegraaf. Frank De Boer heeft sinds kort net als zijn broer Ronald de Boer gekozen voor een haartransplantatie. Opvallend de ingreep is zelfs alweer verdwenen uit de top 5 van populairste ingrepen bij mannen. Ooglidcorrecties, borstverkleining en liposucties scoren veel hoger.

Mannenborsten verdwijnen met CoolSculpting

De meeste mannen willen graag een strak lichaam zonder buikje of mannenborsten. Borstverkleining ook wel gynaecomastie genoemd is zelfs de snelst groeiende ingreep bij mannen. Mannen zijn wel wat kleinzeriger als het aankomt op pijn en hebben geen geduld voor een lang herstel. Vandaar dat behandelingen zonder snijden zo populair zijn bij mannen. CoolSculpting waarbij vetcellen worden weg gevroren is bij Kazem Aesthetica een van de populairste behandelingen. Voor de buik maar ook voor mannenborsten.
Nieuwsgierig of CoolSculpting iets voor u is? Boek gratis en vrijblijvend een consult.

Telegraaf 16 juli 2016 door Bert Dijkstra

Mannenborsten Telegraaf vet bevriezen Kazem CoolSculpting buik
De Telegraaf over de populairste cosmetische behandelingen bij mannen

 

Deel dit via:

Reageer op dit bericht:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*