Visia Huidanalyse

Exclusief bij Kazem: uw persoonlijke huidanalyse!

Bij Kazem Aesthetica beoordelen we met de Visia huidscan uw huid om de leeftijd en conditie van uw gezicht te bepalen. Aan de hand van deze gegevens maken we vervolgens een persoonlijk behandelplan.

arrow down

Een kijkje in de toekomst

Onze Visia huidscan maakt foto’s van de huid waarbij ook de diepere huidlagen zichtbaar zijn. Zo kunnen we de conditie van de huid vaststellen aan de hand van de zichtbare maar ook de verborgen huidbeschadigingen. De scan laat ons namelijk exact het aantal rimpels, vlekjes, grove poriën en de opbouw van het bindweefsel zien. Ook worden ‘onderhuidse’ pigmentvlekken en rimpels gemeten die pas over een paar jaar zichtbaar zijn.
De Visia huidscan vergelijkt uw huid met mensen van uw eigen leeftijd. U kunt dan zien of u meer of minder rimpels, puistjes en grote poriën heeft in vergelijking met leeftijdsgenoten en wat de werkelijke leeftijd van uw huid is. Aan de hand van al deze gegevens analyseert Dr. Kazem stap voor stap uw huid en maakt een persoonlijk behandelplan. Uiteraard kan het ook zo zijn dat uw huid in goede conditie is en dat er niet veel aan gedaan hoeft te worden.

Boek uw consult

visia huidanalyse Een kijkje in de toekomst

Verbeter uw huid

Met de Visia huidscan ziet u hoe uw huid er over een paar jaar uit zal zien en u hoort de werkelijke leeftijd van uw huid. Is uw huid gezond of kan deze wel wat extra aandacht gebruiken? Met de huidanalyse kunnen we u gericht advies geven om de huid te verbeteren. Met een goede reiniging, gezichtsverzorging en UV-bescherming wordt de conditie van de huid beter. Voor bestaande rimpels en puistjes hebben wij diverse behandelingen om de huid te verbeteren zoals bijvoorbeeld een laserbehandeling.
In de video van Golfvrouw kunt u zien hoe haar huid er over een paar jaar uitziet als de nog verborgen plekjes en rimpels zichtbaar worden.

Boek uw consult

Hoe Gezond is Mijn Huid?

Bent u geïnteresseerd in een analyse van uw huid met onze Visia huidscan? Wenst u een persoonlijk behandelplan om huidveroudering tegen te gaan en huidbeschadigingen te verminderen?
Boek vandaag nog uw consult door het formulier in te vullen. Ons team belt u terug om uw afspraak te bevestigen.

"*" indicates required fields

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Voorkeurs datum
Ik ben geïnteresseerd in
 
Please rotate device...

Please rotate device...