Back

Blog 

Gaan injectables de hele zomer mee?

Deel via: Facebook Twitter LinkedIN Link

Het effect van injectables is zo’n drie tot zes maanden zichtbaar. U kunt dus de hele zomer van uw jeugdige uiterlijk genieten. Er zijn echter factoren die de levensduur van injectables kunnen beïnvloeden.

Dit zijn de belangrijkste:

 • Het behandelde gebied
  Injectables worden veel toegepast om voorhoofdslijnen, fronsrimpels en kraaienpootjes te corrigeren. Daarbij reageren vooral de kleinste spieren goed op een eerste behandeling. In de regel geldt dat een behandeling van kraaienpootjes iets langer aanhoudt dan bijvoorbeeld de behandeling van voorhoofdslijnen.
 • Uw levenspatroon
  Heeft u een erg actieve levensstijl? Dan kan het zo zijn dat het effect van injectables net iets sneller afneemt. Injectables worden namelijk na verloop van tijd op natuurlijke wijze afgebroken via het stofwisselingsproces en veel lichaamsbeweging kan dat metabolisme soms versnellen.
 • Man of vrouw
  Ook uw geslacht kan van invloed zijn op hoe lang uw injectables blijven zitten. Mannen hebben over het algemeen namelijk sterkere spieren dan vrouwen. Dat geldt ook voor de gezichtspieren. Daardoor kan het effect van injectables iets sneller vervagen wanneer een gelijke hoeveelheid van het product wordt toegepast.
 • Eerste keer of niet?
  Wie voor het eerst injectables gebruikt, zal sneller een onderhoudssessie nodig hebben dan iemand die al regelmatig is behandeld. Na langer injectables-gebruik kunnen de spieren iets verzwakt zijn, waardoor het effect langer aanblijft.

GEÏNTERESSEERD?

Vul het formulier in en maak vandaag nog een afspraak voor uw consult.
Bent u geïnteresseerd in injectables? Maak dan een afspraak om een persoonlijk behandelplan op te stellen op basis van uw doelstellingen. Tijdens dit vrijblijvende consult hoort u wat u mag verwachten van de behandeling qua resultaten en zullen wij uitgebreid de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden.

Boek uw consult

Please rotate device...

Please rotate device...