Zoeken Menu

Fillers

Deel dit via:

Fillers herstellen de jonge frisse natuurlijke uitstraling.

Fillers worden gebruikt voor het opvullen van rimpels en het herstellen van volumeverlies. Wanneer we verouderen verandert onze huid. Er ontstaan fijne lijntjes, rimpels en de huid wordt minder elastisch. Ook het volume in het gezicht verandert doordat het onderhuidse vetweefsel afneemt. Dat maakt rimpels en plooien dieper en de lippen dunner. Het volumeverlies veroorzaakt ook een verslapte huid, waardoor bijvoorbeeld de mondhoeken gaan hangen. Een filler behandeling corrigeert het volumeverlies en verzacht de rimpels.

Wat zijn fillers

Bij Kazem Aesthetica gebruiken we Juvéderm® fillers, dit zijn zachte gels op basis van hyaluronzuur. Fillers op basis van hyaluronzuur zijn veilig en betrouwbaar. Hyaluronzuur is een suiker molecuul dat van nature in onze huid voorkomt, het is een vochtbinder en zorgt voor een soepele jonge huid. Jonge mensen hebben er genoeg van maar met het ouder worden maken we steeds minder aan. Een filler herstelt het hyaluronzuurgehalte en geeft de huid haar jonge frisse uitstraling terug

Hoe werkt een filler

Fillers worden in de huid geïnjecteerd, het hyaluronzuur in de gel trekt vocht aan en vult de lijntjes en rimpels op en herstelt subtiel het volume. Afhankelijk van het soort rimpel en de hoeveelheid volumeverlies zijn er verschillende soorten Juvéderm fillers. Denk bijvoorbeeld aan fijne lijntjes, de neus-lippenplooi, of de lippen. Juvéderm fillers zijn tijdelijk en worden na een aantal maanden door het lichaam afgebroken. Het effect blijft 6 tot 12 maanden na de behandeling zichtbaar, daarna kan er opnieuw een behandeling worden gedaan.

Lippen

Vrouwen met natuurlijke volle lippen worden jonger geschat en het opvullen van lippen is een populaire behandeling. Een filler maakt van nature dunne lippen voller. Wanneer lippen volume verliezen met het ouder worden en er ook verticale rimpeltjes op de bovenlip ontstaan, zorgt een filler voor vollere lippen en vervaagt rimpeltjes. De speciale lip filler, Volbella doseert heel precies het volume met als resultaat een natuurlijke vollere mond die past bij het gezicht.

Rimpels

Natuurlijke huidveroudering begint na uw twintigste, wanneer uw huid elastine en collageen sneller afbreekt dan ze kan aanmaken. Deze huidveroudering wordt extra versneld door factoren zoals de zon, stress, luchtvervuiling te weinig slaap en teveel suiker. Het begint met fijne lijntjes die met de jaren veranderen in diepe rimpels. Een filler met hyaluronzuur vult deze rimpels op. Hierdoor trekt de huid gladder en dat geeft een frisse jonge uitstraling.

Hangende mondhoeken en marionettenlijnen

Volumeverlies kan een oorzaak zijn van afhangende mondhoeken. Het maakt ook de marionettenlijnen dieper, dat is de plooi die van de mondhoek naar de kin loopt. Dat geeft een ontevreden en verdrietige uitdrukking. Door het volumeverlies te herstellen met een filler worden de mondhoeken subtiel gelift en wijzen de mondhoeken niet meer naar beneden. Wanneer overactieve spiertjes de mondhoeken naar beneden trekken kan Botox de mondhoeken corrigeren.

De neuslippenplooi

Iedereen heeft een neuslippenplooi, dat is de lijn die loopt van de neusvleugels naar de mondhoeken. Huidveroudering maakt de plooi meer zichtbaar. Wanneer het vetweefsel en daarmee het volume van de wangen afneemt gaat de huid zakken en dat maakt de plooi nog dieper. Een filler kan allereerst de neuslippenplooi zelf opvullen. Door ook subtiel het volumeverlies in de wangen te herstellen zal de huid minder gaan hangen en vervaagt de neuslippenplooi.

Fillers zorgen voor een frisse jongere uitstraling door het volume in de huid te herstellen. Fillers verzachten rimpels laten afhangende mondhoeken naar boven wijzen en geven natuurlijke volle lippen.Resultaat filler

Volume is het geheim van een frisse jeugdige uitstraling. Het hyaluronzuur in de filler trekt vocht aan herstelt het volumeverlies in de huid. De huid voelt steviger aan en de vorm van het gezicht verbetert. Lijntjes rimpels en diepe plooien zijn minder zichtbaar of verdwijnen helemaal. Dunne lippen worden voller en hangende mondhoeken worden gelift.

Hoe lang blijft het effect zichtbaar

Juvéderm® fillers zijn tijdelijk, het lichaam breekt het hyaluronzuur vanzelf weer af. Het effect na een fillerbehandeling houdt 6 tot 12 maanden aan, afhankelijk waar de filler is ingespoten. Wanneer er niet opnieuw behandeld wordt komen de rimpels en plooien terug en worden de lippen dunner, want de natuurlijke huidveroudering gaat gewoon door. Een vervolg behandeling met fillers kan zo perfect worden aangepast op de nieuwe situatie. Dan blijft het effect natuurlijk.

Natuurlijk resultaat fillers

De meest gestelde vraag over fillers: is het resultaat wel natuurlijk? Er zijn genoeg voorbeelden van te opgespoten lippen en opgeblazen gezichten als Carla Bruni of Meg Ryan. Overbehandeling met fillers ziet er raar uit en laat u zelfs ouder lijken dan u werkelijk bent. Kies daarom een plastisch chirurg met esthetisch inzicht en veel ervaring in het gebruik van fillers. Hij zal de voor u geschikte soort filler gebruiken. Een deskundige plastisch chirurg beschikt over de juiste injecteertechniek en doseert subtiel en precies voor een natuurlijk resultaat.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk

De behandeling duurt gemiddeld 30 minuten.
Een canule, dat is een ultradun naaldje met een stomp puntje brengt het hyaluronzuur diep in de huid. Het gebruik van een canule en de juiste injecteertechniek is beter voor de huid, het vermindert de kans op blauwe plekjes en zwellingen. De behandeling wordt meestal niet als pijnlijk ervaren. De meeste fillers van Juvéderm bevatten het verdovende stofje lidocaïne, waardoor u de prikjes nauwelijks voelt. Wanneer gewenst kan voor extra gevoelige plekken zoals de lippen wat extra verdoving worden gebruikt

Na de filler behandeling

Het resultaat is direct te zien. De gel van de Juvéderm fillers is zo geformuleerd dat de huid na het injecteren natuurlijk aanvoelt. Omdat hyaluronzuur het vocht in onze huid bindt is het definitieve resultaat pas na 4-6 weken zichtbaar. Direct na de behandeling kunnen blauwe plekjes of een lichte zwelling ontstaan, maar deze verdwijnen binnen enkele dagen. Een goede injectietechniek en een filler met de juiste vloeibaarheid verkleint de kans op bijwerkingen.

Fillers of Botox wat is het verschil

Statische lijntjes en rimpels die ontstaan door huidveroudering worden meestal opgevuld met een filler. Voor dynamische rimpels die ontstaan door onze mimiek, denk aan fronsrimpels en lachrimpels gebruiken we Botox®. Dat ontspant de spiertjes waardoor de rimpel vervaagt. Voor de diepe expressie rimpels die niet verdwijnen met Botox kan een aanvullende behandeling met fillers een oplossing zijn.

Neem contact op met Kazem Aesthetica

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.