Zoeken Menu

Borstvergroting

Deel dit via:

Borstvergroting

Mooie natuurlijke borsten zijn de wens van bijna iedere vrouw. Misschien heeft u van nature kleine borsten, of asymmetrische borsten die niet bij uw lichaam passen, of is het volume afgenomen na een zwangerschap of dieet. Een borstvergroting verbetert de vorm en het volume van de borsten met borstimplantaten. Plastisch chirurg Farid Kazem is gespecialiseerd in natuurlijke borstvergrotingen met anatomische implantaten. Zijn doel is een veilige, vrijwel pijnvrije ingreep, met een snel herstel en een patiënte die tevreden is met haar natuurlijke mooi gevormde borsten.

Niet groter maar mooier

Vaak wordt gedacht dat het bij een borstvergroting vooral om de grootte gaat. De meeste vrouwen willen een volle boezem, maar het moet er vooral natuurlijk uitzien. De vorm van de borsten moeten goed in verhouding zijn met het figuur. Vaak verdwijnt het volume met het ouder worden aan de bovenkant van de borsten. Een anatomisch implantaat vult de bovenpool een beetje op waardoor de borsten er weer vol en stevig uitzien. Plastisch chirurg Kazem geeft u deskundig advies wat het best bij uw lichaam past. Lichaamsbouw, de hoeveelheid klierweefsel, de elasticiteit van de huid zijn gegevens waarmee rekening wordt gehouden bij de keuze van de vorm en grootte van het implantaat.

Persoonlijk consult borstvergroting

Plastisch chirurg Kazem neemt uitgebreid de tijd om goed te luisteren naar uw wensen, verwachtingen en vragen. Geen borstvergroting is hetzelfde want iedere vrouw is uniek en heeft een ander lichaam. U krijgt deskundig advies welke vorm en grootte het best bij uw lichaam past. Hij vertelt u over de wijze waarop de operatie wordt uitgevoerd, de narcose, de risico’s, het herstel en de zorg na de ingreep. Ook uw medische geschiedenis wordt besproken. Dokter Kazem adviseert om altijd goed voorbereid op een consult te komen en vooraf een vragenlijstje te maken.

Bekijk vooraf in 3D hoe u eruit zal zien na de borstvergroting

Hoe groot u uw borsten wenst en welke vorm u kiest is vooral een persoonlijke beslissing. Al weet uzelf precies wat u te klein, te groot, mooi of juist onnatuurlijk vindt, daarmee weet u nog niet hoe u eruit ziet na een borstvergroting. Met een levensecht driedimensionaal beeld van uw lichaam laat de Vectra XT 3D precies vanuit ieder gezichtspunt zien hoe diverse cupmaten er bij uw eigen lichaam uitzien. Dat maakt de juiste keuze makkelijker dan huidige methodes zoals voor en na foto’s van andere vrouwen, of een beha gevuld met protheses.

Resultaat borstvergroting

Een borstvergroting maakt de borsten voller en steviger en heeft een liftend effect. U krijgt mooi gevormde borsten die bij uw lichaam passen. U kunt na de ingreep zorgeloos genieten van een borstvergroting met snel en zo goed als pijnloos herstel. Na 2 dagen kunt u uw dagelijkse activiteiten hervatten en na 2 weken bent u helemaal hersteld.

Is het resultaat van een borstvergroting blijvend

Vroeger werd vaak geadviseerd de implantaten na 10 jaar te vervangen. Kwalitatief goede implantaten van bijvoorbeeld Natrelle hebben een veel langere levensduur. De keuze voor een prothesewissel ontstaat meestal omdat na 20 jaar de borsten niet meer passen bij het lichaam. Gewichtstoename, de zwaartekracht, een slappere huid of de overgang veranderen de vorm, grootte en de stevigheid van borsten. Een borstlift eventueel gecombineerd met nieuwe implantaten geven de borsten haar mooie natuurlijke vorm weer terug.

Anatomische of ronde siliconenimplantaten

Implantaten verschillen van vorm en materiaal. Het grootste voordeel van anatomische implantaten is dat zij er door hun druppelvorm natuurlijk uitzien. De plaatsing van deze implantaten vereist wel een bekwame plastisch chirurg. Ronde implantaten zien er vaak onnatuurlijk uit doordat zich aan de bovenkant een onnatuurlijke bolling vormt. Het is dan vaak duidelijk te zien dat u een borstvergroting hebt ondergaan. Deze implantaten worden vaak gebruikt omdat het plaatsen makkelijk en snel is en de kosten lager zijn.

Borstvergroting de ingreep

De ingreep duurt ongeveer 2 uur. Plastisch chirurg Farid Kazem plaatst de anatomische prothese meestal boven de borstspier waar hij een holte nauwkeurig op maat maakt waar het implantaat perfect inpast. Het maken van deze holte is precisie werk, maar door uitgebreid de tijd te nemen ontstaat er zo min mogelijk schade aan het omliggende weefsel. U zult geen last hebben van napijn. Een drain, intapen of een speciale BH na de operatie is niet nodig. Na 14 dagen bent u weer hersteld.

Verdoving

Een borstvergroting is een operatieve ingreep die onder narcose plaatsvindt.

Na de behandeling:

Meestal kunt u enkele uren na de ingreep al naar huis en u kunt dezelfde dag al douchen. Na 2 dagen kunt u uw dagelijkse bezigheden weer oppakken. De eerste 2 weken mag u niet intensief sporten of tillen. Na 14 dagen bent u helemaal hersteld. Uw borsten kunnen de eerste weken wel wat gevoelig en strak aanvoelen. Dit komt vooral om dat de huid zich moet aanpassen aan het grotere volume van de borsten.

Risico’s.

Een borstvergroting is een veilige ingreep en complicaties komen zeer weinig voor. Maar net als bij iedere andere chirurgische operatie zijn er risico’s aan verbonden. Soms geneest een litteken minder goed dan verwacht of ontstaat er overmatige kapselvorming of kapselcontractie rond het implantaat.

Nazorg op de lange termijn

Goede nazorg is bij Kazem Aesthetica belangrijk, direct na de operatie en op de lange termijn.
Na de operatie kijkt plastisch chirurg Farid Kazem hoe u zich voelt en bespreekt de operatie en geeft u advies over de littekenverzorging. De dag na de operatie neemt dokter Kazem persoonlijk contact met u op om te informeren hoe u zich voelt. De eerste controle is een week na de operatie. Heeft u tussentijds vragen of klachten dan is Kazem Aesthetica 24 uur per dag bereikbaar. Bij de borstvergroting is een levenslange controle inbegrepen en het advies is iedere 2 jaar uw borsten te laten controleren.

Zoek de juiste plastisch chirurg

Een borstvergroting begint altijd met een consult door de plastisch chirurg die de ingreep zelf uitvoert. Als u besluit tot een borstvergroting is het belangrijk dat u heldere en objectieve informatie verkrijgt. Alleen als u goed op de hoogte bent van alle voor- en nadelen van de ingreep kunt u een weloverwogen beslissing maken. Een mooi en natuurlijk eindresultaat hangt af van de deskundigheid, het esthetisch inzicht en de expertise van de plastisch chirurg. Kies in iedere geval een plastisch chirurg die veel borstvergrotingen uitvoert en die is aangesloten bij de NVPC

Borstvergroting versus borstlift.

Een borstvergroting heeft een licht liftend effect doordat het volume wordt hersteld. De bovenpool wordt wat voller en de borsten tonen steviger. Wanneer naast het volumeverlies de huid behoorlijk is verslapt waardoor de borsten hangen en de tepels naar beneden wijzen kan er gekozen worden voor een borstlift in combinatie met een borstvergroting.

Voor meer informatie over deze behandeling. Kijk hier het filmpje!

Is het mogelijk om deze behandeling in termijnen te betalen?

U kunt een aanvraag voor gespreide betaling doen bij Finally Finance. Dit is een financieringsbedrijf waarmee Kazem Aesthetica samenwerkt.

Klik hier voor meer informatie.

Neem contact op met Kazem Aesthetica

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.