Back

Blog 

Fillers: Do’s & Don’ts!

Deel via: Facebook Twitter LinkedIN Link

Fillers worden steeds populairder en als ze worden gedaan door een goede, gekwalificeerde arts, ziet het er fantastisch uit. Doe uw voordeel met onze ‘5 Do’s & Don’ts’ om extra van deze behandeling te profiteren.

 • DO! Gebruik een tijdelijke filler met Hyaluronzuur.
  Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en zorgt voor versteviging van de huid. De vloeistof heeft een tijdelijke werking van 6 tot 24 maanden: het lichaam breekt deze natuurlijke stof zelf weer af.
 • DO! Ga alleen in zee met een ervaren chirurg.
  Kies altijd voor een ervaren en bekwaam arts. Iemand die vakbekwaam is, is goed op de hoogte van de werking van het product waarmee wordt gewerkt, weet alles over de anatomie van het aangezicht en kent verschillende behandeltechnieken en alle mogelijke risico’s. Zorg er dus altijd voor dat u alleen behandeld wordt door een geregistreerde en ervaren arts.
 • DO! Maak zelf de keuze voor fillers.
  Maak een weloverwogen keuze en laat u niet beïnvloeden door anderen. Kijk ook of de arts uw wensen aanvoelt. Komt u er samen niet uit; durf dan te weigeren. Vertrouwen in de arts en zijn behandeling is belangrijk.
 • DON’T! U hoeft echt geen pijn te lijden!
  Heeft u een lage pijngrens of bent u bang voor prikjes? U kunt een verdovende crème of een verdoving voor de behandeling krijgen. Dit verdooft uw huid waardoor u de prikjes veel minder of zelfs helemaal niet voelt.
 • DON’T! Gebruik nooit permanente fillers.
  Permanente fillers veroorzaken na verloop van tijd vaak vervelende bijwerkingen en soms zelfs ernstige complicaties. Niet bij iedereen, maar ons advies is: neem geen permanente fillers!

Geïnteresseerd?

Vul het formulier in en maak vandaag nog een afspraak voor uw consult.
Bent u geïnteresseerd in onze fillers en heeft u vragen? Maak dan een afspraak om een persoonlijk behandelplan op te stellen op basis van uw doelstellingen. Tijdens dit vrijblijvende consult hoort u wat u mag verwachten van de behandeling qua resultaten en zullen wij uitgebreid de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden.

Boek uw consult

Please rotate device...

Please rotate device...