Back

Blog 

Hoe kan ik hangende borsten voorkomen?

Deel via: Facebook Twitter LinkedIN Link

Zwangerschap, gewichtsveranderingen en huidveroudering kunnen ervoor zorgen dat de borsten minder stevig worden en gaan hangen. Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid collageen en elastine in de huid af. Er ontstaan dan rimpels in het gezicht en de huid wordt zachter. Dit is ook de oorzaak dat de huid van de borsten haar elasticiteit verliest en dat het bindweefsel minder stevig wordt.

Wat kunt u doen?

  • Houd de huid soepel en stevig door regelmatig te sporten.
  • Eet gezond.
  • Gebruik een verzorgende crème en bij zonnig weer een UV-bescherming; zonlicht is de belangrijkste oorzaak van huidveroudering.
  • Voorkom grote schommelingen in gewicht; door gewichtstoename neemt het vetweefsel toe en rekt de huid uit. Te snel afvallen vermindert het vetweefsel en veroorzaakt een slappe huid.

Geïnteresseerd?

Vul het formulier in en maak vandaag nog een afspraak voor uw consult.
Bent u geïnteresseerd in een borstlift en heeft u vragen? Maak dan een afspraak om een persoonlijk behandelplan op te stellen op basis van uw doelstellingen.Tijdens dit vrijblijvende consult hoort u wat u mag verwachten van de behandeling qua resultaten en zullen wij uitgebreid de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden.

Boek uw consult

Please rotate device...

Please rotate device...