Back

Blog 

Nina’s eerste stappen op Injectables-gebied

Deel via: Facebook Twitter LinkedIN Link

Steeds meer vrouwen (én mannen!) gebruiken Injectables.

Hoe is dat, die eerste prik? Nina deelt haar ervaringen en vertelt over haar ‘first Injectables’…

 • Wat was voor jou de aanleiding om injectables te nemen?
  Ik kreeg vaak te horen dat ik boos keek bij felle zon of als ik in gedachten was; dat kwam doordat ik erg fronste. Toen ik 28 jaar oud was, had ik daar genoeg van en besloot ik injectables te proberen. Niet omdat ik veel rimpels had, maar omdat ik wilde voorkomen dat ze zouden ontstaan door al dat fronsen.
 • Hoe was de behandeling, vond je het pijnlijk?
  De eerste keer was ik behoorlijk zenuwachtig omdat ik niet precies wist wat ik kon verwachten. Maar Dr. Kazem nam de tijd om mij uit te leggen wat er ging gebeuren. Toen tekende hij de punten waar hij ging injecteren en voor ik het wist was de behandeling al voorbij! In minder dan tien minuten en zonder pijn. Ik had een stressbal meegenomen, maar die heb ik gelukkig niet nodig gehad 😊!
 • Hoe lang duurde het voordat je resultaat zag?
  De eerste keer dat ik behandeling, duurde het ongeveer twee weken voordat het effect echt goed zichtbaar werd. Ik was zo blij dat ik eindelijk lekker buiten in de zon kon zitten zonder dat het eruit zag alsof ik boos was. Bovendien kreeg ik ook minder last van hoofdpijn! Daarna ben ik injectables blijven gebruiken. Tegenwoordig ga ik elke drie à vier maanden voor een onderhoudsbehandeling en het effect daarvan zie je na een paar dagen.
 • Kon je gelijk weer alles doen na de behandeling?
  Er was geen echte downtime maar er werd wel geadviseerd om de eerste 24 uur niet mijn hoofd te veel te buigen, niet intensief te sporten, niet naar de sauna te gaan en niet mijn wenkbrauwen te epileren. Kortom, niets wat de hoofdhuid zou belasten. Maar de laatste keer ging ik al direct na mijn behandeling op weg naar het strand. Ik deed rustig aan en had nergens last van; niemand heeft iets gemerkt!

GEÏNTERESSEERD?

Vul het formulier in en maak vandaag nog een afspraak voor uw consult.
Bent u geïnteresseerd in Injectables? Maak dan een afspraak om een persoonlijk behandelplan op te stellen op basis van uw doelstellingen. Tijdens dit vrijblijvende consult hoort u wat u mag verwachten van de behandeling qua resultaten en zullen wij uitgebreid de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden.

Boek uw consult

Please rotate device...

Please rotate device...