Back

Blog 

Vier trends in de wereld van plastische chirurgie!

Deel via: Facebook Twitter LinkedIN Link

Plastische chirurgie leek een paar jaar geleden slechts weg gelegd voor vrouwen die daar uiterst geheimzinnig en stiekem over deden.

Vandaag de dag is plastische chirurgie juist ‘booming’ en dit zijn de vier redenen.

 • Geen taboes meer!
  De nieuwe generatie houdt van open communicatie. Ze delen en bespreken welke behandelingen ze hebben ondergaan of van plan zijn te ondergaan.
 • Brotox!
  Ook mannen hebben steeds meer belangstelling voor cosmetische behandelingen, van vetverwijdering tot body toning en van botox tot wenkbrauwlift.
 • Schoonheid zonder pijn!
  Dankzij een groeiend aanbod aan non-operatieve ingrepen maken steeds meer mensen gebruik van toegankelijke behandelingen die minder tijd kosten, pijnloos zijn, geen downtime hebben en permanente resultaten bieden!
 • Perfecte mix!
  Omdat schoonheid nu pijnvrij realiseerbaar is, kiezen steeds meer mensen ervoor om verschillende behandelingen te combineren voor optimale resultaten.

GEÏNTERESSEERD?

Vul het formulier in en maak vandaag nog een afspraak voor uw consult.
Bent u geïnteresseerd in een behandeling? Maak dan een afspraak om een persoonlijk behandelplan op te stellen op basis van uw doelstellingen. Tijdens dit vrijblijvende consult hoort u wat u mag verwachten van de behandeling qua resultaten en zullen wij uitgebreid de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden.

Boek uw consult

Please rotate device...

Please rotate device...