Back

Blog 

5 redenen waarom Clear + Brilliant® zo populair is!

Deel via: Facebook Twitter LinkedIN Link

Clear + Brilliant® is een laserbehandeling die de groei van nieuwe en gezonde huidcellen stimuleert en de opbouw van collageen versnelt. Zo wordt de verouderde of beschadigde huid verbeterd en fijne lijntjes, rimpels en littekens verminderen. Na de behandeling ziet u vrijwel direct resultaat, nadat de huid is hersteld; dit effect houdt circa één tot twee jaar aan. Dit hangt af van de conditie van uw huid en de mate van veroudering. Een unieke behandeling voor huidverjonging, zonder operatie!

5 redenen waarom Clear + Brilliant® zo populair is!

 • Er is geen operatie nodig
  Omdat er gebruik gemaakt wordt van lasertechniek zijn er geen incisies nodig om de huid te verjongen en te verbeteren.
 • Er is nauwelijks hersteltijd na de behandeling
  Geen operatie betekent geen narcose en dus ook geen ‘downtime’. Natuurlijk ziet u wel iets van roodheid en is wat rust na de behandeling prettig, maar er is bijna geen hersteltijd. De meeste mensen kunnen direct weer de dagelijkse activiteiten oppakken.
 • De behandeling wordt volledig op uw huid afgestemd
  De behandeling geeft niet alleen prachtige resultaten voor het verstrakken en verjongen van de huid maar is tevens geschikt voor de aanpak van rimpels rond de ogen, littekens door acne en operaties, ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie en zonschade.
 • De behandeling is voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd of huidtype
  Prettig om te weten dat iedereen van de behandeling gebruik kan maken. En dat er maar één serie behandelingen nodig is om het gewenste effect te bereiken. De mooiste en langhoudende resultaten worden wel behaald door de behandeling af en toe te herhalen.
 • De behandeling is veilig en effectief
  Clear + Brilliant® is FDA goedgekeurd en bewezen veilig. Kazem Aesthetica is al vele jaren ervaren in laserbehandelingen en heeft specialistisch opgeleid zorgpersoneel.

Geïnteresseerd in een Clear + Brilliant® behandeling?

Boek vandaag nog een vrijblijvend consult.

Boek uw consult

Please rotate device...

Please rotate device...