Back

 

5 redenen waarom Thermage zo populair is!

Deel via: Facebook Twitter LinkedIN Link

Niet alleen in Nederland maar over de hele wereld is Thermage een ontzettend populaire behandeling. Ook bij Kazem Aesthetica kunt u genieten van een Thermage® behandeling die uw huid gladder en strakker maakt en tevens de contouren van uw gezicht lift.

  • 1. Geen operatie! Thermage is een fantastisch alternatief voor een facelift maar dan zonder operatie. Thermage lift de verslapte huid en zorgt zo voor huidverstrakking zonder chirurgische ingrepen of injecties.
  • 2. Geen downtime! Omdat er geen operatie aan te pas komt, kunt u direct na de behandeling weer uw dagelijkse activiteiten oppakken omdat er geen downtime is.
  • 3. Zeer veelzijdig. Deze behandeling voor huidverjonging is zeer veelzijdig en verstevigt niet alleen het collageen, maar geeft ook een liftend effect en een strakker, gladder gezicht. De totale structuur van de huid verbetert van binnenuit en zorgt zo voor de huidverstrakking.
Thermage RF system
  • 4. Slechts één behandeling. U heeft slechts één behandeling nodig om al resultaat te zien. Radiofrequente energie verwarmt de diepere huidlagen waar het collageen zich bevindt. Door deze warmte worden de watermoleculen gescheiden van het collageen en dit zorgt voor verstrakking van de huid. Na de behandeling ziet u direct de huidverstrakking en na twee tot zes maanden het volledige resultaat van de behandeling omdat ook de aanmaak van nieuw collageen wordt gestimuleerd.
  • 5. Veilig. De behandeling is vrijwel pijnloos, effectief en door de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) goedgekeurd, dus veilig. Onze gespecialiseerde zorgmedewerkers zijn hoog opgeleid en zorgen voor een fantastisch eindresultaat.

Bent u geïnteresseerd in een Thermage® behandeling? Maak dan een afspraak om een persoonlijk behandelplan op te stellen op basis van uw doelstellingen. Tijdens dit vrijblijvende consult hoort u wat u mag verwachten van de behandeling qua resultaten en zullen wij uitgebreid de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden.

Boek uw consult

Please rotate device...

Please rotate device...