Back

Blog 

De meest populaire behandelingen voor mannen

Deel via: Facebook Twitter LinkedIN Link

Niet alleen vrouwen maar ook mannen willen er goed uitzien. We verwelkomen dan ook steeds vaker mannen in onze kliniek. Voor vetverwijdering of voor een gespierde torso. Logisch, want het scheelt weer een paar uren gewichtheffen per week. Dit zijn de meest populaire behandelingen voor mannen.

EMSCULPT | 20.000 sit-ups, squats of push-ups in 30 minuten

EMSCULPT zorgt voor zichtbaar meer spiermassa en minder vetweefsel. Dit gebeurt door elektromagnetische straling. Gedurende de behandeling van 30 minuten ontstaan maar liefst 20.000 spiercontracties. Spiermassa wordt opgebouwd met een strakkere huid en meer gedefinieerde spieren als resultaat. Bij mannen zijn vooral deze drie behandelgebieden populair:
EMSCULPT op de buikspieren: een sterkere core, minder buikvet en zichtbare buikspieren
EMSCULPT op de benen: meer definitie in de kuitspieren
EMSCULPT op de armen: zichtbaar sterkere biceps en triceps

CoolSculpting | Vet cool zonder vet

Dit is de nummer één non-operatieve behandeling voor vet verwijdering wereldwijd. CoolSculpting werkt met een revolutionaire techniek die vetcellen permanent verwijdert door nauwkeurige en gecontroleerde koeling. Bij mannen zijn vooral deze drie behandelgebieden populair:
CoolSculpting op de buikspieren: minder buikvet
CoolSculpting op de flanken: geen ‘love handles’ meer
CoolSculpting in het halsgebied: geen onderkin meer

EMSCULPT x CoolSculpting

CoolSculpting wordt vaak gedaan in combinatie met Emsculpt. Bijvoorbeeld bij mannen die een gespierde buik willen maar waarbij buikvet in de weg zit. Een gespierde buik is helaas niet te zien wanneer deze verstopt zit achter een vetlaag. Daarom gaan deze twee behandelingen goed samen voor het beste resultaat.

Please rotate device...

Please rotate device...